D DeliturK Guest 26 Mar 2018 #1 Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Ekli dosyalar Screenshot_5-205x300.jpg 7.1 KB · Görüntüleme: 31 indir.jpg 8.7 KB · Görüntüleme: 31
Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/
Berat Banned Yasaklı 26 Mar 2018 #2 DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... 3D Touch iOS 11 kendi özelliği mi yoksa tweak mi yülemek gerek???
DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... 3D Touch iOS 11 kendi özelliği mi yoksa tweak mi yülemek gerek???
Berat Banned Yasaklı 26 Mar 2018 #4 Hbasdereli: 3D Touch iphone 6s ve sonrası cihazlarda var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... iPhone 6 için yok mu tweak ile çalışmazmı
Hbasdereli: 3D Touch iphone 6s ve sonrası cihazlarda var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... iPhone 6 için yok mu tweak ile çalışmazmı
yusuf_ Yetkili Administrator 26 Mar 2018 #6 DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... O menüyü de renklendiren vardı. Cydiadan bu tweakın açıklamasına bakarsanız yazmıştım.
DeliturK: Uygulama kısayolunda 3D Touch kullanıldığında uygulama içi yoğunluktaki renk arkaplan rengi oluyor. Repo Adres: repo.jailbreaktr.com/ Genişletmek için tıkla ... O menüyü de renklendiren vardı. Cydiadan bu tweakın açıklamasına bakarsanız yazmıştım.