Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

messenger uygulaması uygulamadan atıyor benzer sorun yaşayan oldu mu? birde sebep olan tweak ne olabilir?

Bunu bilmek zor kardeş...kendiniz deneyerek bulacaksınız..önce ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırakın sonra 3 er 5 er aktif ederek hangi tweak sıkıntılı bulabilirsiniz...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kurdum bu seferde bir süre bekliyor öyle atıyor

Tweaki kuruyorsun , unSub ayarlarında Messenger seçiyorsun , CİHAZI yeniden başlatıyorsun JB aktif ediyorsun ve tekrar bir kontrol ediyorsun?

JailbreakTR

Tweaki kuruyorsun , unSub ayarlarında Messenger seçiyorsun , CİHAZI yeniden başlatıyorsun JB aktif ediyorsun ve tekrar bir kontrol ediyorsun?

JailbreakTR

Kardeşim bu tweaki her uygulama için kullanabiliyor muyuz ...? Mesela bende Twitter ve Akbank baytafont aktifken çalışmıyor..bu tweaki kurarsam bu sıkıntı çözülür mü acaba...?

Kardeşim bu tweaki her uygulama için kullanabiliyor muyuz ...? Mesela bende Twitter ve Akbank baytafont aktifken çalışmıyor..bu tweaki kurarsam bu sıkıntı çözülür mü acaba...?

Maalesef her uygulamada çalışmaz ve ayrıca bu Tweak ; Uygulamayı Jailbreak etkilerinden (Substrate, Substitute) korumak...

JailbreakTR

UnSub tweakını indirin. JB'siz, Tweaksiz kullanmak istediğin uygulamayı seç. Orijinal olarak, tweaksız açılması gerek.

Maalesef her uygulamada çalışmaz ve ayrıca bu Tweak ; Uygulamayı Jailbreak etkilerinden (Substrate, Substitute) korumak...

JailbreakTR

ustam starbucks uygulaması ne unsub ne de liberty lite ile çözüm olmuyor jb den sonra kapanıyor direkt. başka bir çözüm önerin var mı ? çok kullandığım bir uygulama bunun için telefondan jb den vazgeçicem sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi

UnSub tweakını indirin. JB'siz, Tweaksiz kullanmak istediğin uygulamayı seç. Orijinal olarak, tweaksız açılması gerek.

Teşekkür ederim alakanız için...baytafont içinden uygulamaları devre dışı bıraktım zaten..şu an çalışıyor uygulamalar...hani ben bu tweaki kurarsam bu uygulamalarda da BytaFont kullanabilirmiyim diye merak ettim

ustam starbucks uygulaması ne unsub ne de liberty lite ile çözüm olmuyor jb den sonra kapanıyor direkt. başka bir çözüm önerin var mı ? çok kullandığım bir uygulama bunun için telefondan jb den vazgeçicem sanırım

Liberty lite önümüzdeki günlerde bir güncelleme alacak.. belki destekler uygulamalarını

JailbreakTR

Liberty lite önümüzdeki günlerde bir güncelleme alacak.. belki destekler uygulamalarını

JailbreakTR

geliştiricisine bi şekilde mesaj atsam ilgilenir mi acaba cevap veriyorlar mı böyle şeylere bilginiz var mı hiç

Teşekkür ederim alakanız için...baytafont içinden uygulamaları devre dışı bıraktım zaten..şu an çalışıyor uygulamalar...hani ben bu tweaki kurarsam bu uygulamalarda da BytaFont kullanabilirmiyim diye merak ettim

Unsub uygulamayı jb nin etkilerinden uzak tuttuğu için bytafont çalışmaz seçtiğin uygulamada.

Ben 2 saat önce chimera ile jailbreak yapabildim ve yeni farkettimki bendede facebook,messenger, ve kamera çalışmıyor.. Liberty ile Facebook ve messenger açıldı fakat kamerayı bir türlü açamadım, açınca bulanık ekranda kalıyor. Reddittede kamera sorununu yaşayan çok insan gördüm. Şimdi moralim bozuldu, çözüm henüz bulunamamış..

Ben 2 saat önce chimera ile jailbreak yapabildim ve yeni farkettimki bendede facebook,messenger, ve kamera çalışmıyor.. Liberty ile Facebook ve messenger açıldı fakat kamerayı bir türlü açamadım, açınca bulanık ekranda kalıyor. Reddittede kamera sorununu yaşayan çok insan gördüm. Şimdi moralim bozuldu, çözüm henüz bulunamamış..

Unsub tweakını yükle ve ayarlarından etkilenen uygulamaları devre dışı bırak

Unsub tweakını yükle ve ayarlarından etkilenen uygulamaları devre dışı bırak

Şimdi denedim ama olmadı, bu sefer siyah ekranda kalıyor. Liberty den kamerayı çıkarıp deneyeceğim birde, ikisindende yaptım etkilenebilirmi bilmiyorum.

Safe moda aldım kamera yine çalışmıyor. Daha chimerayı tanıyamadan sorunlarıyla uğraşıyorum, halbuki sileo çok akıcı

@srdgny tamam hocam tekrar deneyip bakayım, biliyorsun 1.0.4 ve 1.0.2 ile sorun olmuştu, sayende 1.0.3 ile halletmiştim ama şimdi tekrar deniyorum

@srdgny hocam son sürüm kurdum düzeldi şimdi, kamerada kameralı uygulamalarda çalıştı, tweaklerde ayarlarda duruyor, valla çok sağol emeğin için, büyük sıkıntı olmuştu..
@AirLife hocam restoreden çekinmiyorumda zaten temiz bir restore yapıp kurmuştum, ilk önce ayarlara tweakler gelmedi, onu hallettik sonra kamera sorunu başlamıştı. Sağolsun srdgny sayesinde çözüldü, bir dahakine (inşallah olmaz) senden çözüm bekleriz artık hemen kesip atmayla olmuyor

@srdgny hocam son sürüm kurdum düzeldi şimdi, kamerada kameralı uygulamalarda çalıştı, tweaklerde ayarlarda duruyor, valla çok sağol emeğin için, büyük sıkıntı olmuştu..
@AirLife hocam restoreden çekinmiyorumda zaten temiz bir restore yapıp kurmuştum, ilk önce ayarlara tweakler gelmedi, onu hallettik sonra kamera sorunu başlamıştı. Sağolsun srdgny sayesinde çözüldü, bir dahakine (inşallah olmaz) senden çözüm bekleriz artık hemen kesip atmayla olmuyor

Keşke senin gibi olsam. Bir sorun göreyim hiç acımıyorum direk restore ediyorum. :D :D

Keşke senin gibi olsam. Bir sorun göreyim hiç acımıyorum direk restore ediyorum. :D :D

Restore sorun değilde çok titizim telefon ve ayarları konusunda, her bir uygulamanın ince ince ayarları ile uğraşıyorum, yedekler aktarmalar. Sadece ayarlar uygulamasına yarım saat gidiyor şarjı minimuma indirmek için.. Haşır neşir oluyoruz anlayacağın

Bende de olmuştu kamerada sıkıntı chimero dan restore seçeneğini kullandım ve tekrar kurdum sorun çözüldü @efsane6 ustanında demiş olduğu gibi her tweak kurduğunuzda İclear ile temizlik yapın 2 gündür canavar gibi çalışıyor cihaz

@murat.toksoz

Kamera sorunlarını bu Tweak “UnSub” (nepetaRepo) ile düzeltenler var..
Tweak ayarlarında kamera seç , Respring , Reboot ve JB aktif et..

JailbreakTR

Geri