Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

Valla kardeşim çok memnunum iphone xs maxtan sileo sayesinde jailbreak de yaptım şuan herşey süper gidiyor

Valla kardeşim çok memnunum iphone xs maxtan sileo sayesinde jailbreak de yaptım şuan herşey süper gidiyor

Çentik sevmediğim bir detay bu x lerde aceba jailbreakle güzel bir düzenleme yapılırmı o bölgeye yani huawei ler gibi çentik kaybolabiliyormu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptım olmuyor cephei başka yerden kurdum yok olmuyor

Disable tweaks kapalı mı.
5ae4be3ecceb7aec2e0abeba7e929c48.jpg

Çentik sevmediğim bir detay bu x lerde aceba jailbreakle güzel bir düzenleme yapılırmı o bölgeye yani huawei ler gibi çentik kaybolabiliyormu

Jailbreak ile yazılıma müdahale edilir, iphone X ve üstü cihazlarda bulunan çentik bir tasarım ve donanım dır.

Çentik benim bildiğim kadarı ile donanımsal bir kısım orda..yazılımsal değil...çentigin altında sensörler bulunuyor...yanlışmıyım acaba...?

Slm kardeşler sileodan tweak yükledikten sonra ayarlardan baktığımda tweakler görünüyor ama bu seferde şöyle bir hata veriyor aktif etmek istediğimde yani görünüyor ama içi boş
632a39fd37bd8e437311bfa818d0b936.jpg

Arkadaşlar..! Chimera 1.0.4 kurdum. Chiazım ıphone 7 12.1.2. / 2-3 Tweak yükledikten sonra sonra bir daha tweak yükleyemiyorum. Sebebi nedir?

Chariz reposundakini yükle
Bütün tweaklarda mı aynı sorun yoksa tek bir tweak mi

Chimera 1.0.3 Yayınlandı.

• RocketBootstrap sorunlarını düzeltir.
  • Sileo sürümünü 1.0.5'e yükseltir.
Sileo 1.0.5 ile açılışta ve sekmeler arasındaki geçişlerdeki takılma sorunlarını düzeltir.
Packix reposunu varsayılan olarak ekler.

h
Chimera 1.0.3 Yayınlandı.

• RocketBootstrap sorunlarını düzeltir.
  • Sileo sürümünü 1.0.5'e yükseltir.
Sileo 1.0.5 ile açılışta ve sekmeler arasındaki geçişlerdeki takılma sorunlarını düzeltir.
Packix reposunu varsayılan olarak ekler.

Hocam verdiğiniz linkteki 1.0.2 indiriyor, 1.0.3 nerden indirebilirim..

messenger uygulaması uygulamadan atıyor benzer sorun yaşayan oldu mu? birde sebep olan tweak ne olabilir?

Geri