Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

c1d3r reposundaki ChargeAnimations tweakını indiremedim mesela dün. Cydia hesabına girmen lazım dedi. Ama Cydia hesabında değil.
Sileo bu konuda açıklama yapmış

Cydia Purchases girişi A12 cihazlarında çalışmıyor. Bu Sileo'nun kendisiyle ilgili bir sorun değil; Cydia bu yeni cihazlarda yeni UDID formatını tanımıyor. Cydia alımları giriş A7-A11 üzerinde iyi çalışması gerekir

Sileo bu konuda açıklama yapmış

Cydia Purchases girişi A12 cihazlarında çalışmıyor. Bu Sileo'nun kendisiyle ilgili bir sorun değil; Cydia bu yeni cihazlarda yeni UDID formatını tanımıyor. Cydia alımları giriş A7-A11 üzerinde iyi çalışması gerekir

Cihaz 6S zaten sorun yok onda.

merhaba. cihazı jb sonrası restore edebilir miyim ? yoksa semirestore tarzı uygulama çıkmasını mı bekleyeceğiz ?

Selam arkadaşlar iPhone xs jb yaptım sorun yok tweaks yanlız facebook ve messenger açılmıyor 1 dakika sonra atıyor bilgisi olan batmı?

Cydia impactor ile yüklemeye çalılırken bu hatayı alıyorum
a122230aa2978afd6a8936dbedc78995.jpg

impactor sekmesinin birinde insecure SSL gibi bi kısım var ona tıklayıp yeniden deneyin.

Tweakler ayarlara gelmiyor nedense. İlk kurduğum da bir sürü tweak kurup çalıştırmıştım ama restore ettikten sonrar tekrar jb yaptım. Bu sefer hiç bir tweak gelmiyor. PreferenceLoader tweakı kurulu.

Tweakler ayarlara gelmiyor nedense. İlk kurduğum da bir sürü tweak kurup çalıştırmıştım ama restore ettikten sonrar tekrar jb yaptım. Bu sefer hiç bir tweak gelmiyor. PreferenceLoader tweakı kurulu.

Preferenceloader hangi repodan kurulu...?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Preferenceloader hangi repodan kurulu...?

Orijinal reposu hocam. rpertri.
Ama ana ekrana gelen tweakler hem gözüküyor hemde çalışıyor. Tema yapabiliyorum mesela. Bu arada telefon pc'ye bağlı 3uTools programında JB yok gözüküyor.

Orijinal reposu hocam. rpertri.
Ama ana ekrana gelen tweakler hem gözüküyor hemde çalışıyor. Tema yapabiliyorum mesela. Bu arada telefon pc'ye bağlı 3uTools programında JB yok gözüküyor.

Dediğimiz repoyu eklememe rağmen söz konusu tweak gözükmüyor. Ayarlaedan uygulamaların için gözükmüyor?

Nasil yuklenir telefona bir paylasim yapsaniz

IPA indirdim ve Cydia impaktor ama olmadi :(

Telefonda herhangi bir ayar yapilacakmi , ucak modu onu kapat bunu sunu diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Touch id veya yüztanıma kapat, Siriyi kapat, uçak moduna al jailbreak yap.

Forumda arama kısmına impaktor adına arama yaparsanız sorun çözülebilir.
Büyük ihtimal sertifika hatası.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet
Arkadaşlar hata veren repolar güncellendimi
Evet sileo dan da güncelleme gelmiş bunun için
[automerge]1556806372[/automerge]

Direk ipa dosyası ilede yükleyebilirsiniz tweakbox da mevcut ipa dosyası sileo nun

Appsync kurup kullanabilen oldu mu? iPa yüklerler hata alıyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

starbucks uygulaması çalışmıyor jaikbreakten sonra unsub tweaki de işe yaramadı önerisi olan var mıdır ?

Arkadaşlar bu chimerayi kurduğum tüm tweaklerde dahil nasıl kaldırabilirim telefondan ? Tekrar uncovere donmek istiyorum. Cydia sileodan daha stabil benim telefonumda(iPhone 6S). Varmı bir yolu lütfen anlatırmısiniz ?

Geri