Neler yeni

Chimera Jailbreak ~ iOS 12.0 - 12.5.1

arkadaslar bende de jailbreak sonrasi bazi programlar calismiyor mesela messenger.jailbreaki sildikten sonra yine normal calisiyor.acaba neysen kaynaklaniyor?

arkadaslar bende de jailbreak sonrasi bazi programlar calismiyor mesela messenger.jailbreaki sildikten sonra yine normal calisiyor.acaba neysen kaynaklaniyor?

Tweak kaynaklı veya Jb kaynaklı sorun.
Shadow, unsub, nosub, liberty lite tweaklarını kullanarak uygulamayı jb dışında bırakarak sorununu çözebilirsin.

denedim hepsi ile ama yinede calismiyor

Nosub tweakı işe yaramadıysa, cihaza hardreset atın ve chimera ayarlardan restore rootfs ile restore yapın ve tekrar jb yapın. İşlemi 4-5 kez tekrarlayın.
Tüm tweaklarınız silinir.

Bu uyarıyı alıyorum. Sorun nedir?
3f6f0eb0b40c9dfe7b1ff7636df2a9a4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reponun kendisinde sorun var sanırım, bilgisayar üzerinden de erişilemiyor. Bir müddet bekleyin ve sonra kaynakları tekrar yenileyin, sorun sizden kaynaklı değil.

iPhone 5S iOS 12.4 telefonuma bilgisayar olmadan Chimera’yı yükleyemiyorum. (No PC) versiyonu yüklenir gibi oluyor yüklenmiyor.

Tweak kaynaklı veya Jb kaynaklı sorun.
Shadow, unsub, nosub, liberty lite tweaklarını kullanarak uygulamayı jb dışında bırakarak sorununu çözebilirsin.
Bende de benzer sorun var facebook ve messenger yeni sürümleri kullanamıyorum çok eski sürümlerde sorun olmuyor doğal olarak sürekli güncelleme yapın uyarısı geliyor unsub vs tarzı tweakleri denedim fayda etmiyor
[automerge]1568132609[/automerge]

Son düzenleme:
Bende de benzer sorun var facebook ve messenger yeni sürümleri kullanamıyorum çok eski sürümlerde sorun olmuyor doğal olarak sürekli güncelleme yapın uyarısı geliyor unsub vs tarzı tweakleri denedim fayda etmiyor

Bende de aynı sorun var facebook ve messenger yeni sürümleri kullanamıyorum çok eski sürümlerde sorun olmuyor doğal olarak sürekli güncelleme yapın uyarısı geliyor

Nosub tweakı denedinmi.

Denedim kardeş aynı sorun devam ediyor
Şuan messenger 208 eski sürümünü kurabildim sadece

Aynı sorun bendede var çözüm yolu bulabildin mi messenger a ve faceye giremiyorum.
[automerge]1568141330[/automerge]
iPhone 5S iOS 12.4 telefonuma bilgisayar olmadan Chimera’yı yükleyemiyorum. (No PC) versiyonu yüklenir gibi oluyor yüklenmiyor.

Bende iPhone 5s kullanıyorum tweakbox sitesinden chimera yı indir uçak moduna al interneti kapat Siri’yi kapat konumu kapat ıphone mu bulu kapat ve jailbreak yap çok rahat yaptım ben şarjın %50 nin üzerinde dene birde

Son düzenleme:
Coolstar coming soon diyor yakında bombayı patlatacak 14.1 sürümü kadar jailbreak geliyormuş

43badd459336cedccfc935550869c75a.jpg

Sileo çalışmıyor, sürekli bu hatayı veriyor şuan. Bir çözümü var mıdır acaba?

Chimerayı sil telefonu kapa tekrar chimerayı indir jailbreak yap bendede aynısı oldu dün düzelttim
[automerge]1568494103[/automerge]

Chimerayı burdan indir download link4 yazan çalışıyor onu indir jailbreak yap tamam

14513[EDIT]merhaba arkadaşlar iphone 7 ios 12.1’e iblacklis yükledim sonra bu ekran çıkınca sildim ama hep çıkıyor bir çözümü olabilirmi? [/EDIT]
[automerge]1569654629[/automerge]
14513[EDIT]merhaba arkadaşlar iphone 7 ios 12.1’e iblacklis yükledim sonra bu ekran çıkınca sildim ama hep çıkıyor bir çözümü olabilirmi? [/EDIT]
sorunu çözdüm libstatus da yüklenmiş sildim düzeldi

Son düzenleme:
Geri