Neler yeni

Chimera A12 (XR, XS, XS Max) - Uyumlu Tweak Listesi

hide jb uygulaması bütün sorunlarıma çözüm oldu facebook açılıyor artık unsub bile çözememişti. bilgilerinize olsun

e650bfc22fc1d6829dd418bfd099d516.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7d0fd996ce6fcacbc0442c9f2885b0f3.jpg

Guncellemelerde bu sekilde hata alıyorum nedeni ne olabilir bayadır tweak falan da yuklemiyorum. Cydia bi gireyim dedim guncellemeler gelmiş ama olmuyor :(

Tapatalk kullanarak iPhone XSMAX aracılığıyla gönderildi

7d0fd996ce6fcacbc0442c9f2885b0f3.jpg

Guncellemelerde bu sekilde hata alıyorum nedeni ne olabilir bayadır tweak falan da yuklemiyorum. Cydia bi gireyim dedim guncellemeler gelmiş ama olmuyor :(

Kapatıp açıp yeniden jailbreak yapmayı deneyin.

ben bu sorunu ilk önce rootfs yaptıktan sonra tekrar jailbreak yaparak çözmüştüm. belki sizde de işe yarar deneyin isterseniz.

Rootfs yaptıgımızda hersey siliniyor değil mi :)
Baska cozumu varmıdır ?

hide jb uygulaması bütün sorunlarıma çözüm oldu facebook açılıyor artık unsub bile çözememişti. bilgilerinize olsun

e650bfc22fc1d6829dd418bfd099d516.jpg

Jailbreak devre dışımı kalıyor bu tweakle nasıl oluyor bende facebook uygulamasının sadece eski sürümleri çalışıyor yeni sürümleri açılmıyor hiç çare olabilir mi bu tweak sizce

Bu sekilde hata almaya basladım hiç bi twaek yukleyemiyorum nedeni ne olabilir eskilerde silindi hepsi :(

8d0343f0a5c55fb8c1be23e5a22973d4.jpg

e0c9a34dafe3eef89cf9abe25d894f5c.jpg

Şimdi jb hersey gidince tektar jb yaptım tweaklerimde gitti sourcelerim satın aldıklarım vardı facebook giriş yaparak almıştım şimdi bu hatayı veriyor cydia da yukledim orda da aynı hatayı veriyor

e0c9a34dafe3eef89cf9abe25d894f5c.jpg

Şimdi jb hersey gidince tektar jb yaptım tweaklerimde gitti sourcelerim satın aldıklarım vardı facebook giriş yaparak almıştım şimdi bu hatayı veriyor cydia da yukledim orda da aynı hatayı veriyor

Resimde işaretli yere tıkla developer bölümünü etkinleştir.
9c04bd63ed846e4687b098852f94dc4f.jpg

@mr.bjk nerden indirdin bunları dostum bende bugun jailbreak attım yazdıklarının hiç birini bulamadım chimera yüklü jailbreak var yardım eder misin

arkadaşlar a12 cihazlar için ios 13 jailbreak çıktı mı bilgisi olan var mı ?

Geri