Neler yeni

Chimera A12 (XR, XS, XS Max) - Uyumlu Tweak Listesi

arkadaşlar sileoda tweakleri yedekleme tweaki vardı ismini bilen var mı a12 cihazlar için. sürekli telefonum donup kapanıyor hard reset yapıyorum. tüm repolar tweakler siliniyor bi saat uğraşıyorum neden oluuyor acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar sileoda tweakleri yedekleme tweaki vardı ismini bilen var mı a12 cihazlar için. sürekli telefonum donup kapanıyor hard reset yapıyorum. tüm repolar tweakler siliniyor bi saat uğraşıyorum neden oluuyor acaba ?

RootFS yap, iCleaner ile bi temizlik yap. En son sürümü kur cihazına, onunla jb yap.

Birsey sorucam sizde de oluyor mu arada donma yapıyor ekran acık kalıyor tus kilidi bile kapanmıyor oyle donup kalıyor hardreset yapmak zorun da kalıyorum yaptıgımda da bazen jb gidiyor tektar jb yapmak zorunda kalıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone XSMAX aracılığıyla gönderildi

Birsey sorucam sizde de oluyor mu arada donma yapıyor ekran acık kalıyor tus kilidi bile kapanmıyor oyle donup kalıyor hardreset yapmak zorun da kalıyorum yaptıgımda da bazen jb gidiyor tektar jb yapmak zorunda kalıyorum

Evet bende aynisini yasiyorum ama hala cozemedim ben Jailbreak sifirlayip tekrar bastan kuruyorum uzun bir sure yasamiyorum sonra tekrar

Xs Max 12.1.2

Mer sorunsuz bir jb icin tecbürekerime dayanarak ilk önce onc0vez le restore root FS aktıf yapıp telefonu jb temızle sonra chimeru ile aynı şekilde restore root FS yap tam temizlik yap telefonu katıp ac jb yap
Chimeru ac repo bu adresten en alta butun kopyala repoları chimeru yapıstır
Sonra carbridge yukle sonra bettersettings yukle telefonun tam donanımlı oldu istersen carbridge ve bettersettings silersin şimdi yukleyeceyın bütün twaeksler sorunsuz calısır not twaeksler uyunlu olcak telefona

Moderatör tarafından düzenlendi:
Evet bende aynisini yasiyorum ama hala cozemedim ben Jailbreak sifirlayip tekrar bastan kuruyorum uzun bir sure yasamiyorum sonra tekrar

Xs Max 12.1.2

Aynen suana kadar 2-3 kere yaşadım.

Merhabalar ön kamerada çekerden foto ters dönuyor ya onu düzeltemiyormuyuz ? Onun için özel tweak varmıdır ?

Merhabalar ön kamerada çekerden foto ters dönuyor ya onu düzeltemiyormuyuz ? Onun için özel tweak varmıdır ?

Ters dönüyorsa fotoğraflardan düzenleyebilirsin. Ama ters tutmadığın sürece düzgün oluyor fotoğraflar.

EDİT: Deneme amaçlı ters bir resim çektim, sonra telefonu düz çevirdiğimde kendisi otomatik düzeltti.

Ters dönüyorsa fotoğraflardan düzenleyebilirsin. Ama ters tutmadığın sürece düzgün oluyor fotoğraflar.

EDİT: Deneme amaçlı ters bir resim çektim, sonra telefonu düz çevirdiğimde kendisi otomatik düzeltti.

Sanırım yanlış ifade ettim ters derken on kamera ile cektiğinizde foto ayna goruntusunu alıyor açı değişiyor baska bi sosyalmedya programında cektiğinde normal açıdan cekiyor sorunsuz.

Merhabalar
playstation 4 kolunu iphone ile baglamak için tweak var mı ?

arkadaşlar selamlar 2 gündür facebookum açılmıyor cihemera xsmax jailbreak kullanıyorum. yakın zamanda hiç tweak yüklemedim. durup dururken oldu. uygulamayı silip yüklüyorum yine aynı sürekli kapanıyor. sorun nedir acaba destek olabilecek var mı konuyla alakalı ?

Evet zaten onu yüklemeye çalışıyorum ama yüklemiyor

Sileo packages bölümünden developer olarak aktif ettinizmi
44bf8c5c8820bc120c904173c6d9eadc.jpg

Geliştirici aktif
[automerge]1562681555[/automerge]
Özür olsun birden fazla göndermiş .bu şekilde yüklemiyor
[automerge]1562683244[/automerge]
Ben çok teşekkür ederim ilgilendiniz.bir kaç repo silince düzeldi

Moderatör tarafından düzenlendi:
arkadaşlar selamlar 2 gündür facebookum açılmıyor cihemera xsmax jailbreak kullanıyorum. yakın zamanda hiç tweak yüklemedim. durup dururken oldu. uygulamayı silip yüklüyorum yine aynı sürekli kapanıyor. sorun nedir acaba destek olabilecek var mı konuyla alakalı ?

Bu konuyu bir göz atın

Alternatif: Nepeta reposundan UnSub tweakini kur ve UnSub ayarlardan o uygulamaları seç

Bu konuyu bir göz atın

Alternatif: Nepeta reposundan UnSub tweakini kur ve UnSub ayarlardan o uygulamaları seç

işe yaramaıypr maalesef denedim

Geri