uncover uzun süredir kullanmadığım için takip edemedim. son sürümüne bak uyumlumu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fabirka ayarlarına dön desem sorun düzelir mi ?@necip0002 checkn1x En Basit ve Hızlı checkra1n Aracı
Hayır kesinlikle yapmayın.fabrika ayarlarına dön desem so
fabirka ayarlarına dön desem sorun düzelir mi ?
sıfırla dedim tümü dedim cihaz açıldı jb yaptım yine elmada kalıyo :( napıcam bilmiyorum safe modda jb yapıyorum ama yine açmıyo safe moda girmiyo galiba anlamadımHayır kesinlikle yapmayın.
Cihazınızı bilgisayar üzerinden iTunes ile sıfırlayın, yedek çağırmayın.sıfırla dedim tümü dedim cihaz açıldı jb yaptım yine elmada kalıyo :( napıcam bilmiyorum safe modda jb yapıyorum ama yine açmıyo safe moda girmiyo galiba anlamadım
yedek çağırmayın derken peki telefonumdaki resimler müzikler ve appstoreden kaldırılan uygulamaları nasıl geri yüklücem yedeklemeyi geri yüklemedenCihazınızı bilgisayar üzerinden iTunes ile sıfırlayın, yedek çağırmayın.
Uygulamaları normal şekilde yükleyin fotoğraflarınızı, rehberinizi bilemem varsa vardır iCloud'da.yedek çağırmayın derken peki telefonumdaki resimler müzikler ve appstoreden kaldırılan uygulamaları nasıl geri yüklücem yedeklemeyi geri yüklemeden