Neler yeni

Checkra1n Jailbreak Soru ve Sorunlarınız

Powermodule tweak var onu kurup onunla yapın. U işaretli yere dokunun
508f0883fb7bdbb0359b8385a0f943d7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam çok sağolasın, dediğin yöntem ile oldu geldi tweakler menüye...

Selamlar iPhone 6s iOS 12.0 sürümündeyim şuan. Eğer son sürüm 13.2.2 ye güncellersem jailbreak’e uygun hale gelir demi cihazım ?

İphone ile ilgili sorularım
1 Sahibinden. uygulamasının eski versiyon nasıl indirebilirim ?
2 Sahibinden uygulamasından aynı bir uygulama yani nasıl klonlayabilirim
3 bunnar içim jailbreak gereklimi
4 iphone 11 ios 13.2.2 jailbreak varmı

Bilenler cevaplarsa ulaşır ise iyi olur herkese hayırlı günler simdiden sağolun EYVALLAH

1 ve 2 ci sorularınız için 3 cü soruda sorduğunuz jailbreak gerekli.
İphone 11 için jailbreak yok.

15 dakikadır bekliyorum, hala gelişme yok bekliyorum.
siz denediniz mi ?

yarım saat oldu hala tık yok. olacak gibi de durmuyor
o kadarda olmaması gerek -31 hatası çıkarken bir pencerede onaylamanızı isteyen açıklamalar çıkması gerek orada Yes- no seçeneklerinden No tıklayarak yaptınız mı?

o kadarda olmaması gerek -31 hatası çıkarken bir pencerede onaylamanızı isteyen açıklamalar çıkması gerek orada Yes- no seçeneklerinden No tıklayarak yaptınız mı?

no yu denedim
yes i denedim
malesef sonuc aynı epey bekledim olmadı...

benim hackintosh 10.10.5 yosemite sürümlü

Telefonun kapandığında Jailbreak gitmemesi için yapabileceğimiz bir şey var mi, tweak gibi mesela?

Merhaba arkadaşlar
Jailbreak sonrası her zaman kullandığım tweakleri yükledim ancak App Store den bir şey yüklemek istediğimde anında kapanıyor uygulama yükleniyor ama app sotre her seferinde yükleme yaparken kapanıyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Çözümü hakkında bilgisi olan?

Merhaba arkadaşlar
Jailbreak sonrası her zaman kullandığım tweakleri yükledim ancak App Store den bir şey yüklemek istediğimde anında kapanıyor uygulama yükleniyor ama app sotre her seferinde yükleme yaparken kapanıyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Çözümü hakkında bilgisi olan?
app store ile ilgili eskiden kullandıgın tweak varsa kalıntılarını sil yaşamıştım daha once

Ayarlar- denetim merkezi kısmından ekleyin

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, denetim merkezine eklemek istedim orda da birşey görünmüyor. Cihaz ipx 13.2.2 ne yapsam tweakler aktif olmuyor

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, denetim merkezine eklemek istedim orda da birşey görünmüyor. Cihaz ipx 13.2.2 ne yapsam tweakler aktif olmuyor

Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu acaba? Birtek ben mi bu sorunu yaşıyorum?

Unc0ver 12.4 ve üzeri için bi çalışma yapıyormu, bilginiz varmı?
Macos var ama 12.4 den güncelleyip jb yapmaya cesaret edemiyorum 12.4 den memnunum

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar telefonum ios13.2.2 checkra1n jb li ama şuan hiçbir tweak çalışmıyor ve de ayarlarda hiçbir tweak gözükmüyor ilginç olan checkra1n uygulaması ve cydia açılıyor herhangi bir tweak yüklemesi kaldırması vs yapabiliyorum hatta appcake icleaner dahi açılıp çalışıyor ama tweakler ne ayarlarda gözüküyor nede çalışıyor ne yapmam gerekir?
Teşekkürler

Arkadaşlar telefonum ios13.2.2 checkra1n jb li ama şuan hiçbir tweak çalışmıyor ve de ayarlarda hiçbir tweak gözükmüyor ilginç olan checkra1n uygulaması ve cydia açılıyor herhangi bir tweak yüklemesi kaldırması vs yapabiliyorum hatta appcake icleaner dahi açılıp çalışıyor ama tweakler ne ayarlarda gözüküyor nede çalışıyor ne yapmam gerekir?
Teşekkürler
telefonu kapatıp açın tekrar jb yapın

Selam arkadaşlar Telefonum iPhone x checkra1n jb yaptım tweakleri yükledim hepsi güzelce çalışıyordu daha sonra Cydia açılmamaya başladı. bende telefonum kapatıp açtım ve tekrar jailbreak yaptım sorun düzelmedi ve Cydia ekranda hala gözüküyor ve çalışmıyor onu kaldırıp tekrar jb yapacagım ama ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı

Geri