Powermodule tweak var onu kurup onunla yapın. U işaretli yere dokunun
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam çok sağolasın, dediğin yöntem ile oldu geldi tweakler menüye...

Powermodule tweak var onu kurup onunla yapın. U işaretli yere dokunun
![]()
Evet MacOS yüklü bilgisayarın var iseSelamlar iPhone 6s iOS 12.0 sürümündeyim şuan. Eğer son sürüm 13.2.2 ye güncellersem jailbreak’e uygun hale gelir demi cihazım ?
İphone ile ilgili sorularım
1 Sahibinden. uygulamasının eski versiyon nasıl indirebilirim ?
2 Sahibinden uygulamasından aynı bir uygulama yani nasıl klonlayabilirim
3 bunnar içim jailbreak gereklimi
4 iphone 11 ios 13.2.2 jailbreak varmı
Bilenler cevaplarsa ulaşır ise iyi olur herkese hayırlı günler simdiden sağolun EYVALLAH
jb olarak unc0ver var1 ve 2 ci sorularınız için 3 cü soruda sorduğunuz jailbreak gerekli.
İphone 11 için jailbreak yok.
sorunuz iPhone 11 13.2.2 jb var mı diyejb olarak unc0ver var
Dediğim sürüme geçerlimi
o kadarda olmaması gerek -31 hatası çıkarken bir pencerede onaylamanızı isteyen açıklamalar çıkması gerek orada Yes- no seçeneklerinden No tıklayarak yaptınız mı?15 dakikadır bekliyorum, hala gelişme yok bekliyorum.
siz denediniz mi ?
yarım saat oldu hala tık yok. olacak gibi de durmuyor
o kadarda olmaması gerek -31 hatası çıkarken bir pencerede onaylamanızı isteyen açıklamalar çıkması gerek orada Yes- no seçeneklerinden No tıklayarak yaptınız mı?
Telefonun kapandığında Jailbreak gitmemesi için yapabileceğimiz bir şey var mi, tweak gibi mesela?
Bugün gördüm onu ama pek anlayamadım calisma mantiginiÖnceden bir tweak vardı SafeShutDown mı ne, onu araştırır mısın bi hocam ? Güncel mi, bunda çalışır mı hiç bilmiyorum.
app store ile ilgili eskiden kullandıgın tweak varsa kalıntılarını sil yaşamıştım daha onceMerhaba arkadaşlar
Jailbreak sonrası her zaman kullandığım tweakleri yükledim ancak App Store den bir şey yüklemek istediğimde anında kapanıyor uygulama yükleniyor ama app sotre her seferinde yükleme yaparken kapanıyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Çözümü hakkında bilgisi olan?
Ayarlar- denetim merkezi kısmından ekleyin
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, denetim merkezine eklemek istedim orda da birşey görünmüyor. Cihaz ipx 13.2.2 ne yapsam tweakler aktif olmuyor
ccsupport yüklü müArkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu acaba? Birtek ben mi bu sorunu yaşıyorum?
Unc0ver 12.4 ve üzeri için bi çalışma yapıyormu, bilginiz varmı?
Macos var ama 12.4 den güncelleyip jb yapmaya cesaret edemiyorum 12.4 den memnunum
ccsupport yüklü mü
Yüklü hocam, uicache yapmayı başardım ama hala ayarlara gelmiyor tweakler, sb da olanlar çalışıyor ama diperleri görünmüyor
telefonu kapatıp açın tekrar jb yapınArkadaşlar telefonum ios13.2.2 checkra1n jb li ama şuan hiçbir tweak çalışmıyor ve de ayarlarda hiçbir tweak gözükmüyor ilginç olan checkra1n uygulaması ve cydia açılıyor herhangi bir tweak yüklemesi kaldırması vs yapabiliyorum hatta appcake icleaner dahi açılıp çalışıyor ama tweakler ne ayarlarda gözüküyor nede çalışıyor ne yapmam gerekir?
Teşekkürler