maalesef ama pcsiz artık bi ortam yok ki şarjı biterse de kolayca yapılabilir. İos 14 de değilseniz de unc0ver sürümünüz uyumluysa kullanabilirsiniz onunla uygulama ile yapıyorsunuzyani telefon hic kapanmayacak
maalesef ama pcsiz artık bi ortam yok ki şarjı biterse de kolayca yapılabilir. İos 14 de değilseniz de unc0ver sürümünüz uyumluysa kullanabilirsiniz onunla uygulama ile yapıyorsunuzyani telefon hic kapanmayacak
jailbreak silinmiyor deaktif oluyor tekrar yapınca herşeyiniz geri gelirSelam benim sorunum neden telefonu kapatip acinca jailbreak siliniyor cevaplar icin simdiden tsk,
variPhone 5s ve iPhone X arasındaki aşağıdaki cihazlar hariç hepsi. bu cümleyi anlamadım ip8plus 14.3e jb varmı yokmu
jailbreak restore yaptıktan sonra itunes ile güncelle yapabilirsin direkthocam checkra1n ile jailbreak yapmıştım. sonrasında uncover ile rejailbreak yaptım ve şuanda kaldırmak istiyorum 14.3 güncellemesi yapmak için. succession ile ipsw yükledim jailbreak kalktı ama güncelleme yapamıyorum. uncover ile restore rootfs yaptım yine jb kalktı ama güncelleme olmuyor. bilgisayarım eski olduğu için itunes ile geri yükleme de yapamıyorum acil yardım lütfen
ama hocam bilgisayar eski olduğu için itunes son sürüm yükleyemiyorum. o yüzden de geri yükleme olmuyorjailbreak restore yaptıktan sonra itunes ile güncelle yapabilirsin direkt
Succession sıfır kurulum yaparak güncelleyebilirsiniz.hocam checkra1n ile jailbreak yapmıştım. sonrasında uncover ile rejailbreak yaptım ve şuanda kaldırmak istiyorum 14.3 güncellemesi yapmak için. succession ile ipsw yükledim jailbreak kalktı ama güncelleme yapamıyorum. uncover ile restore rootfs yaptım yine jb kalktı ama güncelleme olmuyor. bilgisayarım eski olduğu için itunes ile geri yükleme de yapamıyorum acil yardım lütfen
Son sürümde jailbreak yaparsanız cihazınızda faceid ve parola kullanamazsınız, sizin için önemli değilse bunlar yapabilirsiniz.iPhone X modelinde iOS 13.5 sürümünde sorunsuz jb kullanıyorum. Güncelleyerek yeni versiyonda jb yapmamı tavsiye eder misiniz ? Sorunsuz ve stabil mi güncel versiyonda jb ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet jb yapılıyor.İphone 8 ios 14.4 cihaza jb varm?Eğer varsa neden iphone 8 not supported hatası alıyorum
Hepsini denedim.parolayıda kaldırdımEvet jb yapılıyor.
Hata Nedeni ise Checkra1n ios 14.4 sürümünü kapsayan güncellemesi yayınlanmadı henüz.
Checkra1n options bölümünden A11 BPR ve Allow seçeneklerini açıp jb işlemini yapabilirsin.
Hepsini denedim.parolayıda kaldırdım
[automerge]1612053540[/automerge]
Denediğim yöntem bu
Deneyipte başarısız olduğum yöntem yazmalıydım :)Jb yaptınız mı.
Deneyipte başarısız olduğum yöntem yazmalıydım :)
İphone se 2020 iOS 14.3 uygunmu jb
sorry iphone 8 (gsm) is not supported on ios 14.4 at this point tam olarak buKarşılaştığın sorun nedir tam olarak.
sorry iphone 8 (gsm) is not supported on ios 14.4 at this point tam olarak bu
Sürümümü yüksek kaç olmalıMaalesef jb yapamazsınız.
Sürümümü yüksek kaç olmalı
Olmadı.ios 14.3e dönüp tekrar deniyecemCihazı recovery veya dfu mode alarak tekrar denermisin.
Olmadı.ios 14.3e dönüp tekrar deniyecem