evet gelir yarınbunu checkn1x ile nasıl yapabilriz bunun da güncellenmesi gerekir değil mi ?
evet gelir yarın
iphone 8 14.2 de aynı sorunla karşılaştım. Bahsetmiş olduğum yöntem ile aktif ettim tekrar.14.2 jb yaptıktan sonra kullandıgınız tweakleri kurup telefon yeniden başlatırsanız sonra veya şarjınız biterse tekrar jb olmuyor. Yani cydia giriyor ama tweakler aktif değil. 6s ve 7 de denedim ikisinde de aynı sorun. Deneyen var mı?
Çözüm olarak cydia substrate tekrar kur yaptım aktif oldu tüm tweakler. Bilginiz olsun..
iphone 8 14.2 de aynı sorunla karşılaştım. Bahsetmiş olduğum yöntem ile aktif ettim tekrar.
[automerge]1605008021[/automerge]
44 gün hiç sıkıntı çıkarmayan iPhone X 13.7 jaibreakden 14.2 faceid sorunlu jailbreak geçsem mi çok kararsız kaldım. Apple Watch 5 güncelleyemiyorum iOS 14 kurulu olmadığı için. iPhone X üzerinde iOS 14 jb kullanan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 18187
var hocam sadece faceid etkinleştirsek jb gidiyor.X icin ios 14 te suan jb yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iphone 8 14.2 de aynı sorunla karşılaştım. Bahsetmiş olduğum yöntem ile aktif ettim tekrar.
[automerge]1605008021[/automerge]
44 gün hiç sıkıntı çıkarmayan iPhone X 13.7 jaibreakden 14.2 faceid sorunlu jailbreak geçsem mi çok kararsız kaldım. Apple Watch 5 güncelleyemiyorum iOS 14 kurulu olmadığı için. iPhone X üzerinde iOS 14 jb kullanan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 18187
evetArtık iPhone 7’ye de ios 14.2 sürümünde jailbreak yapabiliyor muyuz?
teşekkür ederim.
hayıriphone 11 13.6.1 e jb yapabiliyormuyuz ?
cydia impactor devri biteli cok oldu.. altstore denePeki instagram ++ YouTube++ gibi uygulamaları nasıl yüklerim cihazıma ? Macbookair kullanıcısıyım cudia impactor ile atamadım
En son sürüm iOS 14.2 faydalarından yararlanırsınız, stabil deniliyor. Fakat henüz her tweak iOS 14 desteği almış durumda değil. Kullandığınız tweaklerin durumuna göre geçin.İp 7 plus 13.7 checkra1n jb kullanıyorum sürümü yükseltip 14.2 jb şuanki kullandığım gibi kararlı kullanabilirmiyim, deneyen varmı?
İp 7 plus 13.7 checkra1n jb kullanıyorum sürümü yükseltip 14.2 jb şuanki kullandığım gibi kararlı kullanabilirmiyim, deneyen varmı?
iphone x 14.2 checkrain ile jb yapsam sadece faceid ve ekran şifresimi çalışmaz?