Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

options da ilk başta ki seçeneği kapatıp dener misin

O seçeneği kapattığımda JB yapılamıyor desteklemediğini yazıyor (Start düğmesine tiklayamiyorum)
77f889c5a08cb4dc94eb9cdba874cbf6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediğin gibi yaptım ama maalesef simge ekrana gelmiyor her halde bu sorunu bir ben yaşıyorum çok ilginç

ben windowsta yapıyorum benimde 6s dfu moduna kendim alıp paroloyu kapattıgımda jb yapınca 30 saniye sonra falan ana ekrana geldi checkra1n

ben windowsta yapıyorum benimde 6s dfu moduna kendim alıp paroloyu kapattıgımda jb yapınca 30 saniye sonra falan ana ekrana geldi checkra1n

Doğrudur bir sürü okudum 6s ile başarılı sonuç alanlar var ben Mac üzerinde denedim olmadı daha önce Windows İle denemiştim şimdi bir daha denicem bakalım

Doğrudur bir sürü okudum 6s ile başarılı sonuç alanlar var ben Mac üzerinde denedim olmadı daha önce Windows İle denemiştim şimdi bir daha denicem bakalım

0779b5ac98f426371e898db8de6bf159.jpg

eab26ace8c6bb16502e4f09dedbd8db6.jpg

Windows üzerinde bu hatayı aldım

Patch yönetimi ile iOS 14.1 yüklü iPhone 8 üzerinden başarı ile jb yapılmıştır. Vermiş olduğum Youtube videosu ile Mac bilgisayarı olanlar rahatlıkla yapabilir.

IMG_0001.jpg
[automerge]1603977203[/automerge]
NOT : Eğer JB yaptıktan sonra tekrar parmak izi ve parolayı etkinleştirirseniz restart yapıyor.
[automerge]1603978334[/automerge]
NOT2: Jb yaptıktan sonra ses ve titreşim çalışmıyor.
[automerge]1603978506[/automerge]
NOT3: Ses açma ve kısma düğmeleri çalışmıyor. Mikrofon ve Hoparlör Çalışmıyor. Kısaca JB yapıyor ama bir çok donanım çalışmıyor.

Son düzenleme:
iPhone 7 cihazıma checkra1n patch ile Jailbreak yaptım.Fakat dediğiniz gibi kilit şifresi koyduktan sonra cihaz reboot oluyor ve jailbreak gidiyor sanırım beklemeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iPhone 7 cihazıma checkra1n patch ile Jailbreak yaptım.Fakat dediğiniz gibi kilit şifresi koyduktan sonra cihaz reboot oluyor ve jailbreak gidiyor sanırım beklemeliyiz.

Evet şifre konulmamalı. Şifre çok önemli değil ama ses ve titreşimde gidiyor. Arama yapınca ne mikrofon nede hoparlör çalışıyor ve videolardan ses gelmiyor. Yorumlara baktım videoların altındaki kimse bahsetmemiş bu sorunlardan.

Evet şifre konulmamalı. Şifre çok önemli değil ama ses ve titreşimde gidiyor. Arama yapınca ne mikrofon nede hoparlör çalışıyor ve videolardan ses gelmiyor.

Ben tekrar atmadım bayadır checkrainin sayfasında bekliyorum yenisi çıksada kursak diye ama bu biraz hayal kırıklığı oldu

arkadaşlar merhaba telefonumda 13.4 sürümdeydi sanırım şarjım bitti ve telefon kapandı telefonu tekrar açmaya çalıştığımda sürekli reset atmaya başladı tekrar jb yapmayı denedim ama elma gelince tekrar reset atıyor ve bağlantı kopuyor bu yüzden jb yapamıyorum güç düğmesine uzun süreli bastığımda restore moduna alıyor jb yaparken dfu moduna alabiliyorum jb gitmeden bu sorunu düzeltme imkanım var mı yoksa ios 14.1 yüklemekten başka bir şansım yok mu ?

Hocam zaten A10 ve A11'e henüz 14'te jailbreak olmamasının sebepleri bunlar. Normalde de jailbreak olur ama bu tarz sorunlar olacağı için checkra1n ekibi henüz eklemedi, üzerinde çalışıyorlar.

merhaba arkadaşlar, ios 14 6s jailbreak varmı youtube bi kaç video var rufus üzerinden yapma gibi ancak pc de usb ile çalışmayı yapamadım pc'im eski 2007 yılı hp core 2 duo şuan win 7 ultimate yüklü f10 yapıyorum boot dan usb seçeneği olmadığı için başlatamıyorum yada beceremedim açıkcası yardımcı olacak biri varmı acaba teşekkürler

merhaba arkadaşlar, ios 14 6s jailbreak varmı youtube bi kaç video var rufus üzerinden yapma gibi ancak pc de usb ile çalışmayı yapamadım pc'im eski 2007 yılı hp core 2 duo şuan win 7 ultimate yüklü f10 yapıyorum boot dan usb seçeneği olmadığı için başlatamıyorum yada beceremedim açıkcası yardımcı olacak biri varmı acaba teşekkürler
var.
bunu deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim yükledim. Birde app car play uygulamasında YouTube açmak için carbridge ve canbas uygulaması yüklemem gerekiyormuş Cydia da yazıyorum carbridge yok gelmiyor başka bir uygulamamı var nasış yüklemem gerekiyor.

Geri