Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Satın alma kodu gelmedimi sana ?

Birde sil şu crackli repoları derim...

satın alma kodu ile etkinleştiriyorum fakat daha sonrasın rocketbootstrap hatası veriyor
ayrıca ayarlarda tweakler görünmüyot
prefenceloader yüklü
[automerge]1579553786[/automerge]
crackli repolar derken hangileri mesele (sileyim)

satın alma kodu ile etkinleştiriyorum fakat daha sonrasın rocketbootstrap hatası veriyor
ayrıca ayarlarda tweakler görünmüyot
prefenceloader yüklü
[automerge]1579553786[/automerge]
crackli repolar derken hangileri mesele (sileyim)

1. Sıfır bir kurulum yap
2. sadece bu repoyu kur:
3. Bu repoyu kur:
4. Apy ve Tr- reposunu kurma!!
5. SüperRecorder kur ve lisansla

telefona jb yapmıştım arabada bıraktım soğuktan %90 şarj bitmiş telefon kapanmış jb de gitti şimdi. Mac bilgisayarımda yok, windows için JB haberi varmı acaba?

telefona jb yapmıştım arabada bıraktım soğuktan %90 şarj bitmiş telefon kapanmış jb de gitti şimdi. Mac bilgisayarımda yok, windows için JB haberi varmı acaba?
telefon soğuktan kapanıyorsa zaten checkra1n yapmak mantıklı değil, pili değiştirmek daha mantıklı

İPhone 6 (12.4.4) MacOS High Sierra var checkra1n in itunes logosundan sonra (recovery mod) dediklerini yapıyorum ama normal açılıyor cihaz DFU moda geçmiyor normal denediğimde de dfu moda geçmediğini fark ettim

Windows sürümünden bi hayır haber varmı yada bilgisayarsız jb yapmak mümkün mü dür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PC'ye macOS X Mojave yükledim. Checkra1n uygulamasını kullanarak rahatlıkla JB yapabiliyorum.

Ra1nUSB diye bir yöntem cıkmış denedim ancak aşağıdaki yerde yükleme takılıp kalıyor. sebebi ne olabilir bilen varmı acaba?
teşekkürler.

installation process stops here? what is the problem? could you help me "IOConsoleusers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0"

Hocam nasıl yapıyorsun anlatabilir misin? Telefonu nasıl görüyor pc

Checkra1n sadece Macintosh’larda çalışıyor. PC’ye Hackintosh yüklersen Checkra1n’i çalıştırabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İphone u jb yapacak beceriye sahip olacak ama windows a uyarlayamayacak bana saçma geliyor bence bilinçli olarak Windows sürümünü çıkarmıyorlar ilk fırsatta bu telefonu satıp düzgün bi androide geçicem bu nedir ya resmen hapishane gibi telefonu gördükçe daralıyorum

İphone u jb yapacak beceriye sahip olacak ama windows a uyarlayamayacak bana saçma geliyor bence bilinçli olarak Windows sürümünü çıkarmıyorlar ilk fırsatta bu telefonu satıp düzgün bi androide geçicem bu nedir ya resmen hapishane gibi telefonu gördükçe daralıyorum

Çok gidenler oldu Android ‘e , hepside kısa süre sonra geri döndüler :)

Geri