Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Selamlar. İki cihaza JB yaptım. 6S ve 8 Plus. Her ikisinde de JB sonrası bir süre arama problemi yaşandı. Uçak moduna alarak tekrar aktif ettim cihazları düzeldi şimdilik. Aynı sorun yaşayan oldu mu? Forumda arama yaptım ama bulamadım. İyi forumlar herkese.

Vay be paranın gücü adına bende 100 liraya ikinci el 500 gb hdd aldım laptop için de CD okuyucusunu hdd ye çeviren aparat aldım 115 liraya kapattım işi sonra da hackintosh kurulumu vs ögrendim oda bir haftamı aldı.. fakirlik insana yaptırıyor birseyler

neredeyse 5-6 yıldır hackintosh kullanıyorum. windows kullanmayı ynuttum. virus yok. benim pc core 2 duo olduğu için en son 10.10 maverick yükleyebildim. o da desteklmeiyor bu checkrain.

alışabilirseniz macos / hackintosh keyifdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

neredeyse 5-6 yıldır hackintosh kullanıyorum. windows kullanmayı ynuttum. virus yok. benim pc core 2 duo olduğu için en son 10.10 maverick yükleyebildim. o da desteklmeiyor bu checkrain.

alışabilirseniz macos / hackintosh keyifdir.

Evet ilk başta biraz zorlandım ama şimdi Windows’a göre daha iyi gelmeye başladı..

c44c90e4d44f347858239d59379e6559.jpg

checkra1n on Windows soon..

Signed driver.

By - @jifa

Bu jailbreak adama mac bile yuklettirir.Bu arada gordugum en stabil jailbreak diyebilirim...bir ekleme daha mac gercekten güzelmiş simdiye kadar neden kullanmadigima kizdim gercekten...

Ekli dosyalar

• IMG_5530.jpeg
    IMG_5530.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 116
  • IMG_5531.png
    IMG_5531.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 97
Bu jailbreak adama mac bile yuklettirir.Bu arada gordugum en stabil jailbreak diyebilirim...bir ekleme daha mac gercekten güzelmiş simdiye kadar neden kullanmadigima kizdim gercekten...

En stabili bence uncoverdi checkrainde bazen tweakler calisiyor fakat ayarlarda felan gorunmuyor mecbur tekrar baglayip jb yapmak gerekiyor, kendi kendine bazen sesi komple kisiyor yani 1 kere mac bulup jb atmak ise yaramiyor ya mac olacak yada hackintosh yuklu bir pc

Jailbreak demek iPhone demek, iPhone demek Mac (hackintosh) demek. İyiki varsınız geliştiriceler sizlerin sayesinde bu pahalı makinaları alamasak da bunun zevkini kullanımını fazlasıyla yaşıyoruz :alkış::alkış::alkış:👏👏
91D86D98-4DAA-42A6-8CFC-61CCCAFE40A2.jpegD65A5809-778A-4ACD-A52F-12ADC9616194.jpegFF963BF4-EF5F-4D2A-904D-CAC451EE89E6.jpeg

ra1nusb aracılığıyla jb tamamladım tweak kurmadım fakat her sabah uyandığımda telefonun kapanıp açılmış olduğunu görüyorum yani cydia çalışmıyor tekrar pc üstünden jb işlemleri gerekiyor. var mıdır bunun bir çözümü, jb yaparken mi bir hata yapıyorum acaba?

ra1nusb aracılığıyla jb tamamladım tweak kurmadım fakat her sabah uyandığımda telefonun kapanıp açılmış olduğunu görüyorum yani cydia çalışmıyor tekrar pc üstünden jb işlemleri gerekiyor. var mıdır bunun bir çözümü, jb yaparken mi bir hata yapıyorum acaba?

Katılıyorum bende de durum aynı çözümü nasıl yaparız acaba.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılıyorum bende de durum aynı çözümü nasıl yaparız acaba.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtemelen ra1nusb ile alakalı. Ben hackintosh üzerinden yapıyorum kapanıp açılma gibi bir durum yok. Şarjı bitmediği sürece günlerce açık kaldı.

Muhtemelen ra1nusb ile alakalı. Ben hackintosh üzerinden yapıyorum kapanıp açılma gibi bir durum yok. Şarjı bitmediği sürece günlerce açık kaldı.
Hackintos bende kurdum ama bir türlü yapmıyor jb aracı açıyorum öylece kalıyor cihazı tanıma kısmında varmı bilgin yardımcı olabileceğin bir şey ?

evet çalışıyor fakat dfu moda aldıktan sonra otomatik başlıyor ama kalıyor orda ilerlemiyor hiç

Bütün kextleri doğru kurarsanız macos dan bir farkı yoktur

Tapatalk Pro kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
amd ryzen 5 3600 hihg sierra 10.13.6 kullanıyorum usb lerde sıkıntı yok gibi ama gene de faydalı olacaksa kurarım tabiki
[automerge]1578849578[/automerge]
Adsız.png
Burada kalıyor

Son düzenleme:
Merhabalar;13.3 icin tage tweak’i kullanilabiliyor mu veya birebir benzeri var mi?Gecmiste 5 ve 5s’ime sadece bu tweak icin jailbreak yapardim.Home tusunu ve assive touch’i oldum olasi kullanmaktan nefret etmisimdir :)

Merhabalar;13.3 icin tage tweak’i kullanilabiliyor mu veya birebir benzeri var mi?Gecmiste 5 ve 5s’ime sadece bu tweak icin jailbreak yapardim.Home tusunu ve assive touch’i oldum olasi kullanmaktan nefret etmisimdir :)
little11 kullanabilirsin.

burada kalıyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 68554228-1d336600-03f5-11ea-9be1-f948e514e76c.png
    68554228-1d336600-03f5-11ea-9be1-f948e514e76c.png
    24 KB · Görüntüleme: 68
Geri