Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Hala niye çıkmadı bu araç windosw için ?
mac kullanıcılarından daha çok windows vardır eminim
En son çalışmalar sürüyor diye bir twit görmüştüm bir ay kadar oldu hala ses seda yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linux yakın bir zamanda çıkacak. Windows işletim sistemi USB portlarında daha sıkı bir güvenliği olduğu için bunun yüzünden de checkra1n çalışmıyor windowsa büyük ihtimal gelmeyecek. Linux sürümünü bekleyip kolayca onu yükleyebilirsiniz.

Şuanda bendede bir sıkıntı var. Mac kurulumu yaptım bilgisayara. Herşey güzel çalışıyor fakat gel gelelim çalıştırdığım zaman "Checking if device is ready" bu kısımda kaldı ilerlemiyor. Telefonumun ekranı simsiyah ve kod vs. birşeyler girmedi.

Şuanda bendede bir sıkıntı var. Mac kurulumu yaptım bilgisayara. Herşey güzel çalışıyor fakat gel gelelim çalıştırdığım zaman "Checking if device is ready" bu kısımda kaldı ilerlemiyor. Telefonumun ekranı simsiyah ve kod vs. birşeyler girmedi.

Checkra1n 0.9.6 b sürümü ile jb yapmayı deneyin

ipad 7 de oluyor mu acaba? iphone 5s ve iphone X arası derken? çözemediğim için soruyorum. ona göre ipad alacağım da :)

@srdgny O zaman düşük bir sürümle deneyim. Telefondan kaynaklı bir sıkıntı yoktur umarım.

Edit: Olayları denemeden rica ediyorum yorumlarda bulunmayın hocam.
En üst sürümün hata yansıttığını dile getirmiştim. Bir alt sürüm ile deneyin dediniz. Downgrade işlemi var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar checra1n ios 13.3 kullanıyor jeilbreak yaptım ve icloud yedeklemesinden eski tweak kalıntıları kalmış bende i cleaner pro ile sildim fakat cydia şimdi açılıp kapanıyor tekrar jb yapıyorum restore ediyorum araçla olmuyor lütfen yardım edin

Arkadaşlar checra1n ios 13.3 kullanıyor jeilbreak yaptım ve icloud yedeklemesinden eski tweak kalıntıları kalmış bende i cleaner pro ile sildim fakat cydia şimdi açılıp kapanıyor tekrar jb yapıyorum restore ediyorum araçla olmuyor lütfen yardım edin

Sıfır bir kurulum yapın düzelir

@srdgny O zaman düşük bir sürümle deneyim. Telefondan kaynaklı bir sıkıntı yoktur umarım.

Edit: Olayları denemeden rica ediyorum yorumlarda bulunmayın hocam.
En üst sürümün hata yansıttığını dile getirmiştim. Bir alt sürüm ile deneyin dediniz. Downgrade işlemi var mı bilmiyorum.

Olayları denemeden derken ?
Yapacağınız işlem checkra1n 0.9.6 sürümünü indirip jb işlemini tekrar yapmak (işlem başlamaz ise siz cihazı işleme başlamadan önce dfu moduna veya recovery moduna almanız gerekiyor.

Olayları denemeden derken ?
Yapacağınız işlem checkra1n 0.9.6 sürümünü indirip jb işlemini tekrar yapmak (işlem başlamaz ise siz cihazı işleme başlamadan önce dfu moduna veya recovery moduna almanız gerekiyor.

Bakın şimdi hocam. 0.9.6 sürümünde ios 13.3 ekli değil.
0.9.7'de ise 13.3 ekli.
096'yı indirince direkt diyor ki Desteklediği sürümler 13.2'ye kadar ve start tuşu pasif.
fakat bu sorunu
097'de alamazsınız çünkü 13.3'ü desteklediği ve Start yazısına basıldığını gösteriyor. basıncada siyah ekranda kalıyor telefon orjinal yazılımı yüklemek zorunda kalıyorum

Bakın şimdi hocam. 0.9.6 sürümünde ios 13.3 ekli değil.
0.9.7'de ise 13.3 ekli.
096'yı indirince direkt diyor ki Desteklediği sürümler 13.2'ye kadar ve start tuşu pasif.
fakat bu sorunu
097'de alamazsınız çünkü 13.3'ü desteklediği ve Start yazısına basıldığını gösteriyor. basıncada siyah ekranda kalıyor telefon orjinal yazılımı yüklemek zorunda kalıyorum

Desteklediği sürüm diye bir şey yok,
checkrain 0.9.6 sürümü ile ios 14 dahi yayınlansa jb yapabilirsin.
Tek sorun yeni yayınlanan ios sürümü checkra1n uygulama içerisinde tanımlı olmadığı için program işleme başlamaz.
Bunun için öncelikle cihazı dfu veya recovery moda alman gerekli daha sonra checkra1n ile jb işlemine devam edebilirsin.

iFenix reis böyle birsey paylaşmış ama herhangi bir kaynak belirtmemiş.. Senenin ilk haftası birseyler olabilir belki

Ekli dosyalar

• 2894F2D7-CB19-4282-A0FE-40F1784769AF.png
    2894F2D7-CB19-4282-A0FE-40F1784769AF.png
    486 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar İpad pro 1.nesil jailbreakı tamamladım, şimdi appcakeden indirdiğim uygulamaları yüklemek istiyorum, hangi programı kullanmam gerekir?

jailbreak için değer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de. :D Eve geldim cihazda usb-c çıkışı varmış. :D Şimdi tekrar çıkıyorum dönüştürücü almaya. :D

edit: Biraz pahalıya patladı ama sonunda kavuştuk 😅

Ekli dosyalar

• F34AFFD8-297C-4225-BF30-0F103F288862.png
    F34AFFD8-297C-4225-BF30-0F103F288862.png
    118.2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bence de. :D Eve geldim cihazda usb-c çıkışı varmış. :D Şimdi tekrar çıkıyorum dönüştürücü almaya. :D

edit: Biraz pahalıya patladı ama sonunda kavuştuk 😅
Vay be paranın gücü adına 😂 bende 100 liraya ikinci el 500 gb hdd aldım laptop için de CD okuyucusunu hdd ye çeviren aparat aldım 115 liraya kapattım işi sonra da hackintosh kurulumu vs ögrendim oda bir haftamı aldı.. fakirlik insana yaptırıyor birseyler 😂

Geri