Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

Aynen Birde O Problem Cihaz Kapansız Bide Git Birdaha Mac Ara :/ Şu Linux Versiyonu Ne Zaman Yayınlanır Tahmini

Yok mu harici diskiniz ben öyle yaptım geçen cihaz kapandı harici diskte hazır takıyorum usb ile mac açıp jail yapıp geri windowsa devam

29810e03ce7e48a8c947bdbb1fa530e2.jpg

Yok mu harici diskiniz ben öyle yaptım geçen cihaz kapandı harici diskte hazır takıyorum usb ile mac açıp jail yapıp geri windowsa devam

Hocam Disk Var Malesef Disk İle Mac Nasil Kuruyorsunuz Bir Bilgim Yok Detayli Anlatirsaniz aslinda deneyebilirim Ustelik Bilgisayarimin İslemcisi İntel Celeron N2940 İntel Hd Graphics 5500 Pek Destekleyecegini Zannetmem Hackintosh İslemini

Hocam Disk Var Malesef Disk İle Mac Nasil Kuruyorsunuz Bir Bilgim Yok Detayli Anlatirsaniz aslinda deneyebilirim Ustelik Bilgisayarimin İslemcisi İntel Celeron N2940 İntel Hd Graphics 5500 Pek Destekleyecegini Zannetmem Hackintosh İslemini

Hocam ne driver kurdum ne başka birşey sadece amacım mac kurup jailbreak yapmaktı başardım. Technopat anlatıyor aynı işlemi harici disk takıp üzerine yapacaksın bu kadar basit

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar win 10 a VMware Workstation kurup virtula machine olarak mac os kursam olurmu aşağıdaki videodaki gibi?

Hocam ne driver kurdum ne başka birşey sadece amacım mac kurup jailbreak yapmaktı başardım. Technopat anlatıyor aynı işlemi harici disk takıp üzerine yapacaksın bu kadar basit

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam Onu Demiyorum Benim Kendi Laptopum Hackintosh Desteklemiyor Diyelimki Harddisk Üzerine Kurdum Desteklemeyen Bir Laptop Da Çalıştıramam Ki ?
[automerge]1575399013[/automerge]
Beyler Bir Cihaz Alıcam İcloud Kiliitli Clean Mı Yoksa Lost Mu Nerden Anlarım ?

Merhaba,

Checkra1in ile JB yapmıştım. bir tane tweak sorun çıkardı. Telefonu yeniden başlattım ve Checkra1n’i safe modda kurdum. Sorunlu tweakı sildim. Tekrar açınca telefondaki tweaklerin hiç biri çalışmaz oldu. Ayarlarda gözükmüyorlar. Tekrar normal modda mı kurmalıyım?

Merhaba,

Checkra1in ile JB yapmıştım. bir tane tweak sorun çıkardı. Telefonu yeniden başlattım ve Checkra1n’i safe modda kurdum. Sorunlu tweakı sildim. Tekrar açınca telefondaki tweaklerin hiç biri çalışmaz oldu. Ayarlarda gözükmüyorlar. Tekrar normal modda mı kurmalıyım?

Evet kur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harici diski modeli nedir hocam bende alacagim fakat macOS kurulum desteklemez fln elimde kalir

Harici diski modeli nedir hocam bende alacagim fakat macOS kurulum desteklemez fln elimde kalir

macos harddisk ile değil, donanım desteği ile olur.
64 gb lık flashdiske de kurabilirsiniz macos sistemini

Bu JB aracında A12-A13 desteği beklemeyin. Unc0ver gibi diğer araçlar ekler desteği.

checkra1n donanım açığı kaynaklı olduğu için iphone x sonrası cihazlara hiçbir zaman desteklemeyecek.
checkrain, x ve önceki cihazları da tahminim ios 20 ye kadar destek verebilir.
yeni chazlar için ise uncover gibi yazılımları beklemek lazım.

checkra1n donanım açığı kaynaklı olduğu için iphone x sonrası cihazlara hiçbir zaman desteklemeyecek.
checkrain, x ve önceki cihazları da tahminim ios 20 ye kadar destek verebilir.
yeni chazlar için ise uncover gibi yazılımları beklemek lazım.

iPhone X e iOS 20 gelse çıkardı ama iOS 20 geleceğini düşünmüyorum muhtemelen iOS 15-16 ya kadar destek verirler diye düşünüyorum

Geri