Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

yanlış çevirmediysem qwertyuip abimiz bir sonraki sürümde Windows desteği geleceğini söylemişti şu an üstünde çalışılan sürüm 0.9.6.1 sürümü ve tahminin 10 gün civarında yayınlanır gibime geliyor..

Maalesef çalışmadı saatlerce boşuna bekledim :( Nasıl bu kurulumu yapabilirim bir rehber var mı hiç bilgim yok rica etsem?

Sanırım bunu da kuramayacağım çok zor görünüyor :( Kolay bir sistem yok mu üstadım ya :( kurulum rehberi bile 30dk video hayatta çözemem :(

Sanırım bunu da kuramayacağım çok zor görünüyor :( Kolay bir sistem yok mu üstadım ya :( kurulum rehberi bile 30dk video hayatta çözemem :(

Banada çok karışık geldi zaten pek pc işlerinden anlamıyorum mecbur beklicez galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zorlugu yok hocam dosyayi indirip bios ayarlari olanlari degistirip usb den boot ediyorsun takildigin yerde konu ac yardimci oluyorlar

Malesef yapamıyorum. Cihaz dfu moda giriyor whoops hatası alıyorum dünden beri düzelmedi.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-12-10 07.31.10.png
    Ekran Resmi 2019-12-10 07.31.10.png
    309.3 KB · Görüntüleme: 46
Malesef yapamıyorum. Cihaz dfu moda giriyor whoops hatası alıyorum dünden beri düzelmedi.
Hocam bende zorlandım bunu yaparken. 2. Bölümde Power ve home tuşuna basılı tutuyorsun 3. Adıma geçtiğinde powerı bırakıp home tuşuna basılı tutuyorsun
[automerge]1576013307[/automerge]
Bir de arkadaşlar ilk adım da safe mod vs var onlar nedir?

Hocam bende zorlandım bunu yaparken. 2. Bölümde Power ve home tuşuna basılı tutuyorsun 3. Adıma geçtiğinde powerı bırakıp home tuşuna basılı tutuyorsun
[automerge]1576013307[/automerge]
Bir de arkadaşlar ilk adım da safe mod vs var onlar nedir?

Aynı şekilde yapıyorum ama cihaz bir türlü dfu moda girmiyor çözemedim

Ekran alıntısı atar mısın?

53222de7322bb2b91867620400ab5704.jpg

Zorlugu yok hocam dosyayi indirip bios ayarlari olanlari degistirip usb den boot ediyorsun takildigin yerde konu ac yardimci oluyorlar

Hocam selam işlemi yapıyorum fakat laptop açılış da apple logosu yarıya kadar geliyor sonra devam etmiyor siyah ekran düşüyor.

Config bölümünde orada ki gibi seçenekler yok bu arada intelmobile vs kaleoautofixed vs var

Geri