Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

@yusuf.ozgul hocamızın hazırladığı rehber ile tek seferde Jailbreak yaptım.
Emeği geçen tüm moderatör ve yönetici arkadaşlara özellikle @KemalALKIN kardeşime çok teşekkür ederim.
Yapamayan arkadaşlar lütfen sabırla ve Adım Adım yönergeleri izlesin muhakkak olacaktır.
İpnoneX 13.2.2
2f25bee103398cb492be033f97e6304f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@yusuf.ozgul hocamızın hazırladığı rehber ile tek seferde Jailbreak yaptım.
Emeği geçen tüm moderatör ve yönetici arkadaşlara özellikle @KemalALKIN kardeşime çok teşekkür ederim.
Yapamayan arkadaşlar lütfen sabırla ve Adım Adım yönergeleri izlesin muhakkak olacaktır.
İpnoneX 13.2.2
2f25bee103398cb492be033f97e6304f.jpg

0.9.2 ile mi denediniz ben catalina ile belki 20 sefer denedim ama dfu moda alma kısmında başarısız oldum

0.9.2 ile mi denediniz ben catalina ile belki 20 sefer denedim ama dfu moda alma kısmında başarısız oldum

Dfu moda iPhone X açıkken almaya çalışın daha kolay oluyor. Jb aracı ile gösterilen adımlar ile bende alamadım ama tel açıkken

1. Ses Artı tuşuna kısa basın ve bırakın.
2. Ses Eksi tuşuna kısa basın ve bırakın.
3. Güç düğmesini iPhone yeniden başlatılana veya ekran siyaha dönene kadar basılı tutun.
4.Ekran kapandığında Güç tuşunu bırakmadan Ses eksi tuşuyla beraber 5sn. basılı tutun
5. 5 sn. sonra güç düğmesini serbest bırakın ve DFU modu başlatılana kadar sadece Ses Eksi tuşuna basılı tutun.

Dfu moda iPhone X açıkken almaya çalışın daha kolay oluyor. Jb aracı ile gösterilen adımlar ile bende alamadım ama tel açıkken

1. Ses Artı tuşuna kısa basın ve bırakın.
2. Ses Eksi tuşuna kısa basın ve bırakın.
3. Güç düğmesini iPhone yeniden başlatılana veya ekran siyaha dönene kadar basılı tutun.
4.Ekran kapandığında Güç tuşunu bırakmadan Ses eksi tuşuyla beraber 5sn. basılı tutun
5. 5 sn. sonra güç düğmesini serbest bırakın ve DFU modu başlatılana kadar sadece Ses Eksi tuşuna basılı tutun.

ama kendi recovery moda alıyor oraya gelmeden öncemi yapıcam dediklerinizi

ama kendi recovery moda alıyor oraya gelmeden öncemi yapıcam dediklerinizi

Siz bilgisayara telefon takılı olmadan alın dfu moda alın sonra bilgisayara takın jb aracını başlatın starta basın. Jb yapacaktır.

Bu hackintosh her PC ye uygunmudur?
Bende külüstür bi laptop var uyar mı acaba

Bu hackintosh her PC ye uygunmudur?
Bende külüstür bi laptop var uyar mı acaba

Hayır her sitem uyumlu değil bilgisayarınız marka modelini aratırsanız hackintosh yazarak daha önce kurulmuş benzer bir sistem var mı bakın. Denemeden bilemezsiniz.

Siz bilgisayara telefon takılı olmadan alın dfu moda alın sonra bilgisayara takın jb aracını başlatın starta basın. Jb yapacaktır.

bilgisayara bağlamadan denedim 10 defa falan ama beceremedim bir tool ile denesem olurum acaba ?

bilgisayara bağlamadan denedim 10 defa falan ama beceremedim bir tool ile denesem olurum acaba ?

Birde Bilgisayara bağlayıp deneyin ama dediğim adımları uygulayıp yapın. Muhtemelen bir tuşa basmayı eksik yapıyorsunuz yada erken çekiyorsunuz.

Birde Bilgisayara bağlayıp deneyin ama dediğim adımları uygulayıp yapın. Muhtemelen bir tuşa basmayı eksik yapıyorsunuz yada erken çekiyorsunuz.

bilgisayara bağlı şekilde yaptım chachra1n app i geldi teşekkürler.

DFU mode olayında hatayı şurada yapıyorsunuz devam deyin kendi otomatik alıyor sonraki ekranda da izlemeniz gereken yolu adım adım yaptırıyor olay bitiyor
[automerge]1573408313[/automerge]
Tweak olayına gelince benim denediklerim

MiDevice çalışmıyor silmeden cihaz safemode çıkmıyor
iCleanpro yükleniyor fakat menü de yok
Snowboard ilk tema seçimin de safe mode atıyor restart atınca düzgün çalışıyor takvim de olan tarih menü de gözükmüyor.
Snowboard kurulu eklentiler
Fonts
Icon Effects
Icon Masks
Respring Logo
Eklentiler de ilk önce safemode atıyor restart edince düzeliyor
ithemer uyumsuz
Axon yükleniyor açılmıyor uyumsuz
Speculum yükleniyor açılmıyor cihazda önceden kullanıyorsanız önceki ayarlar ile çalışıyor ayarlama yapamıyorsunuz
Eclips Dark Mode çalışıyor
Watusi çalışıyor
Locallapstore çalışıyor
Spotilife çalışıyor
Watusi ve kardeşleri çalışıyor
LetMeBlock çalışıyor
Filza çalışıyor
DoubleCut çalışıyor
Hepsi doğru bende de aynı sorun var
[automerge]1573659780[/automerge]
Zeppelin yükleniyor menüde var fakat logo değiştirmiyor

Hepsi doğru bende de aynı sorun var
[automerge]1573659780[/automerge]
Zeppelin yükleniyor menüde var fakat logo değiştirmiyor

Ona bi güncelleme gelmesi lazım ama yıllardır güncellenmeyen bir tweak. Artık başka geliştiricilere kalıyor iş. Umarım yaparlar. Benim de sevdiğim bir tweak.

Yüklediğiniz uygulamaların menüye gelmesi için uicache yapın

Geri