Neler yeni

Checkra1n Jailbreak - iPhone 5s – iPhone X, iOS 12.3 ve Yukarısı

İphone 6 Plus Kullanıcısıyım 12.4 sürümünde Uncover jailbreak kullanıyorum. Takılmalar vs mevcut olduğu için 12.4.3 e geçerek jailbreak yapmak istiyorum. Checkra1n 12.4.3 de çalışıyor mu tek sorum bu şimdiden teşekkürler.

Hackintosh Catalina 10.15.1

abab79160ea844850305c5624f3cfb5a.jpg

İphone 6 Plus Kullanıcısıyım 12.4 sürümünde Uncover jailbreak kullanıyorum. Takılmalar vs mevcut olduğu için 12.4.3 e geçerek jailbreak yapmak istiyorum. Checkra1n 12.4.3 de çalışıyor mu tek sorum bu şimdiden teşekkürler.

Çalışıyor

İPhone X Unc0ver kullanıyordum 12.1 di sürüm teli sıfırladım jb sildim 13.2.2 e checkra1n temiz bi jb kurulum yaptım eski tweaklarımı yüklüyorum eski yaptığım ayarlar geri geliyor anlamadım ne iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İPhone X Unc0ver kullanıyordum 12.1 di sürüm teli sıfırladım jb sildim 13.2.2 e checkra1n temiz bi jb kurulum yaptım eski tweaklarımı yüklüyorum eski yaptığım ayarlar geri geliyor anlamadım ne iş

dfu modu ile yükle hocam illa kalıntılar kalmıştır temiz kurulum yapman gerek.

dfu modu ile yükle hocam illa kalıntılar kalmıştır temiz kurulum yapman gerek.
Dfu ile yapsanda geliyor.Her seferinde söylüyorum ama cevap olarak dfu ile yaptığına eminmisin oluyor.Eminim dfu modda bile yapsanız kalıntılar geliyor ama sorun oluşturmuyor.Kalıntı gelmesinin en büyük sebebi yeni iphone olarak kurmamak yedekten yükleme yapmak.

Downgrade aracından bir haber yok mu daha ? Veya konuya hakim olanlar bu aracın takibinde mi ?

Yedeklemeyi kapat yedeksiz kullanman lazım. Yedek varsa sil yükleme. Sıfırla cihazı.

mac os kurulumu yapacağım ama konunun en başındaki kurulum videosunda kullandıkları anakart bıos ayarlarının bir kısmı benim anakartta yok, ne yapmamı tavsiye ederseniz olan ayarları yapıp kuruluma başlasam sorun cıkar mı?

teşekkür ederim

mac os kurulumu yapacağım ama konunun en başındaki kurulum videosunda kullandıkları anakart bıos ayarlarının bir kısmı benim anakartta yok, ne yapmamı tavsiye ederseniz olan ayarları yapıp kuruluma başlasam sorun cıkar mı?

teşekkür ederim

Olan ayarları yap 👍

Üstadlar telefonu demiyorum pc ye kurulmuyor mac onu diyorum. O yüzden high sierra ve sierra sürümünde jb yapılıyor mu diye sordum

Olan ayarları yap 👍

teşekkürler, şuan laptopta ssd kullanıyorum onu söküp yerine normal hdd takıp kuracağım, mac os ile işim bittikten sonra ssd yi takınca bios ayarlarını eski haline getirmem gerekecek mi? yoksa windows için sorun teşkil etmezmi?

Üstadlar telefonu demiyorum pc ye kurulmuyor mac onu diyorum. O yüzden high sierra ve sierra sürümünde jb yapılıyor mu diye sordum

Yapılır.

teşekkürler, şuan laptopta ssd kullanıyorum onu söküp yerine normal hdd takıp kuracağım, mac os ile işim bittikten sonra ssd yi takınca bios ayarlarını eski haline getirmem gerekecek mi? yoksa windows için sorun teşkil etmezmi?

SSD’ye kursan daha iyi olur. Biostan ayarları değiştirmene gerek yok. Windows içinde, hackintosh içinde aynısını kullanabilirsin.

Geri