Hackintosh Catalina 10.15.1
0.9.2 ile destek geldi bir deneyin istersenizCatalina ve Mojave 'yi sistemim desteklemiyor.High Sierra ve Sierra ile de yapılmıyor diyenler var
Catalina ve Mojave 'yi sistemim desteklemiyor.High Sierra ve Sierra ile de yapılmıyor diyenler var
Çalışıyorİphone 6 Plus Kullanıcısıyım 12.4 sürümünde Uncover jailbreak kullanıyorum. Takılmalar vs mevcut olduğu için 12.4.3 e geçerek jailbreak yapmak istiyorum. Checkra1n 12.4.3 de çalışıyor mu tek sorum bu şimdiden teşekkürler.
Çalışıyor
dfu modu ile yükle hocam illa kalıntılar kalmıştır temiz kurulum yapman gerek.İPhone X Unc0ver kullanıyordum 12.1 di sürüm teli sıfırladım jb sildim 13.2.2 e checkra1n temiz bi jb kurulum yaptım eski tweaklarımı yüklüyorum eski yaptığım ayarlar geri geliyor anlamadım ne iş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dfu ile yapsanda geliyor.Her seferinde söylüyorum ama cevap olarak dfu ile yaptığına eminmisin oluyor.Eminim dfu modda bile yapsanız kalıntılar geliyor ama sorun oluşturmuyor.Kalıntı gelmesinin en büyük sebebi yeni iphone olarak kurmamak yedekten yükleme yapmak.dfu modu ile yükle hocam illa kalıntılar kalmıştır temiz kurulum yapman gerek.
Yedeklemeyi kapat yedeksiz kullanman lazım. Yedek varsa sil yükleme. Sıfırla cihazı.İPhone X Unc0ver kullanıyordum 12.1 di sürüm teli sıfırladım jb sildim 13.2.2 e checkra1n temiz bi jb kurulum yaptım eski tweaklarımı yüklüyorum eski yaptığım ayarlar geri geliyor anlamadım ne iş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mac os kurulumu yapacağım ama konunun en başındaki kurulum videosunda kullandıkları anakart bıos ayarlarının bir kısmı benim anakartta yok, ne yapmamı tavsiye ederseniz olan ayarları yapıp kuruluma başlasam sorun cıkar mı?
teşekkür ederim
Olan ayarları yap![]()
Üstadlar telefonu demiyorum pc ye kurulmuyor mac onu diyorum. O yüzden high sierra ve sierra sürümünde jb yapılıyor mu diye sordum
teşekkürler, şuan laptopta ssd kullanıyorum onu söküp yerine normal hdd takıp kuracağım, mac os ile işim bittikten sonra ssd yi takınca bios ayarlarını eski haline getirmem gerekecek mi? yoksa windows için sorun teşkil etmezmi?
Yapılır.
SSD’ye kursan daha iyi olur. Biostan ayarları değiştirmene gerek yok. Windows içinde, hackintosh içinde aynısını kullanabilirsin.
ssd ye kurup şuan çalışan windowsu riske atmaya cesaret edemedim aslında
Onunla bir işin olmayacak zaten. Ek yer açacaksın ona yükleyeceksin. Tabi yer varsa
HDD ile yap o zaman![]()
Yapılır.
SSD’ye kursan daha iyi olur. Biostan ayarları değiştirmene gerek yok. Windows içinde, hackintosh içinde aynısını kullanabilirsin.