Tweak Cercube For YouTube

Ben ne zamandır üyeyim ama yine de indirme yapamıyorum, hata veriyor. Yeni güncelleme de sorunları çözüyor 2 gün sonra yeni bir sorun çıkıyor.

YouTube uygulamasını güncellemezseniz sorun olmuyor. Mail için olmadı geliştirici ile iletişime geçin

3-5 sürüm downgrade ettim hala aynı. E-mail verified falan onay istiyor galiba arkadaşın ki gibi. Ama daha önceden kaç video indirdim saymadım bile. Şimdi böyle demesi saçma. Neyse siliyorum ben bunu. YouTube Tools indireyim 😂

3-5 sürüm downgrade ettim hala aynı. E-mail verified falan onay istiyor galiba arkadaşın ki gibi. Ama daha önceden kaç video indirdim saymadım bile. Şimdi böyle demesi saçma. Neyse siliyorum ben bunu. YouTube Tools indireyim

Tweak Cercube çok sağlam bir Tweak ve hiç problem yaşamadım bugüne kadar..

Tweak Cercube’nin kullandığı dizinler normal tweakler gibi değil yani CallRecorder (ihacX)
, WatusiTools gibidir.. bu dizinlerdeki kırıntıları temizleyin sonra tekrar yükleyin Cercube’yi tabiki korsan bir cercube yüklenmediyse..

Download için artık üyelik şart.. birden fazla download yapma özelliği de eklenmiştir (sürüm 5.0.5 ile)

Tweak Cercube çok sağlam bir Tweak ve hiç problem yaşamadım bugüne kadar..

Tweak Cercube’nin kullandığı dizinler normal tweakler gibi değil yani CallRecorder (ihacX)
, WatusiTools gibidir.. bu dizinlerdeki kırıntıları temizleyin sonra tekrar yükleyin Cercube’yi tabiki korsan bir cercube yüklenmediyse..

Download için artık üyelik şart.. birden fazla download yapma özelliği de eklenmiştir (sürüm 5.0.5 ile)

Önceden indirme yapıyordum. Sorun oldu sonra 5.0.5 ile güncelleyip düzeltti sorunu. Ama tekrardan hata vermeyi başladı son 3-4 gündür. Yeni kayıt olayım dedim yine aynı hatayı veriyor. Yeni fr yaptım zaten bir tweak de yoktu. Direk orijinal reposundan kuruyorum. Hala anlamıyorum ama e-mail not verified gibi bir hata veriyor.

Hesaptan çıkış yapıp, yeniden hesap aktivasyonu yapılışını video ile çekerek paylaşırmısınız.
Hesaptan açtıktan sonra herhangi bir yere giripte yapıyorsak onu bilmiyorum hesabı açtıktan sonra maili kontrol ettiğimde gelmiyor onay postası videoyu şuan çekemem çalışıyorum
[automerge]1564336238[/automerge]
Hesaptan çıkış yapıp, yeniden hesap aktivasyonu yapılışını video ile çekerek paylaşırmısınız.
Video felan varsa paylaşa bilir misiniz

Mail onaylatmak gerekiyor bu konudan sonra yeni hesapla giriş yapıp onaylattım. Video indirmek için cercube ikonuna tıklayınca verify geliyor ekrana ona tıklayarak onay mesajı yollayabilirsiniz. Birkaç Kere denemeniz gerekebilir.

13045

İndire tıkladığım da böyle kalıyor. Yuvarlak da dönüp dönüp duruyor. Hiç bir yere tıklamaya da izin vermiyor. Maile onay da gelmedi.

Bende onayladim fakat indirdiği müziki kütübhaneye Atamıyorum bu sorun yaşayan varmı?

Mail onaylatmak gerekiyor bu konudan sonra yeni hesapla giriş yapıp onaylattım. Video indirmek için cercube ikonuna tıklayınca verify geliyor ekrana ona tıklayarak onay mesajı yollayabilirsiniz. Birkaç Kere denemeniz gerekebilir.
Tam olarak nereye basmam gerekiyor foto atabilir misiniz acaba anlamadım

Arkadaşlar YouTube’dan Cercube ile video veya ses indirmeye çalıştığımda aşağıda “This operation could not be completed.” Hatası veriyor sabah herhangi bir sorun yoktu az önce hata ile karşılaştım sizde de var mı böyle bir sorun??

5142A19A-1FEA-44B1-811F-CBC911093AA9.jpeg

Böyle bir sıkıntı yaşıyorum çözümü nedir?

Ekli dosyalar

• 6593BD4A-60C4-4D89-8B5F-AD41BA6EA30F.png
    6593BD4A-60C4-4D89-8B5F-AD41BA6EA30F.png
    559.6 KB · Görüntüleme: 28
Ben bu cercube u kullanamadım ya oturum açıyom felan ama indirme yapamıyom yine anlamadım premium istiyor

Geri