Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

hocam bende çalışmıyor hiç bir şekilde tweak güncellemesinden önce yine açıyordu uygulamaya tıklayınca çöküyordu şimdi taktığım gibi çöküyor . acaba bütün tweakları silmenin sonra baştan yüklemenin bir yolu var mı ? yada çözüm olur mu ?
Araç ne hocam senin

Tweak güncellendi 1.0 versiyonunu kurup denesene belki hata düzeltmesi vardır

Ne zaman güncellendi ? İlk güncellemede denemiştim . İşin garibi ben tweak yüklü değilkende safemode alıyorum artık güncellemeden sonra silsemde öyle kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce güncellendim
Henüz deneme fırsatım olmadı carbridge i bakalım görelim yarın
Birde wireless CarPlay olsa arabada !!

Az önce güncellendim
Henüz deneme fırsatım olmadı carbridge i bakalım görelim yarın
Birde wireless CarPlay olsa arabada !!

Benim ki de sadece usb ile Malesef ama bir yandan iyi şarj sorunu olmuyor

Şuan sadece 2017+ BMW 5 serilerinde özel paketle alınabiliyor kablosuz CarPlay

Yakın zamanda yaygınlaşır ancak ülkemize gelen arabaların vergi dilimine takılmaması için kuşa döndürüp ithalatı yapıldığından bu teknolojiyi kullanabileceğimizden çok emin değilim

Son düzenleme:
Eğer yüklü ise şu anda cydiada güncelleme geldiğinde gözükür cydiada direk güncelle dersiniz

Carbridge güncellenmiş fakat henüz bana gelmemiş galiba.geliştiricisi 1.0 sürüm yayımlamış ama benimki hala eski sürümü gösteriyor ve güncelle butonu da yok. Acaba cydianın mı güncellenmesi gerekiyor cydia güncellenirmi?
[automerge]1531600189[/automerge]
Ve değişiklikler kısmında yenile butonuna bastıktan sonra sayfa yenilenmeyi bekleyip bitirdiğinde bu uyarıyı veriyor. Nedir bu acaba?

Ekli dosyalar

• BE3D35FE-7C98-48E6-B75C-06949028FF7B.png
    BE3D35FE-7C98-48E6-B75C-06949028FF7B.png
    192.4 KB · Görüntüleme: 15
  • 349CBA3E-F5CC-4965-A0F6-7ACDDEEA4A03.png
    349CBA3E-F5CC-4965-A0F6-7ACDDEEA4A03.png
    97.9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Carbridge güncellenmiş fakat henüz bana gelmemiş galiba.geliştiricisi 1.0 sürüm yayımlamış ama benimki hala eski sürümü gösteriyor ve güncelle butonu da yok. Acaba cydianın mı güncellenmesi gerekiyor cydia güncellenirmi?
[automerge]1531600189[/automerge]
Ve değişiklikler kısmında yenile butonuna bastıktan sonra sayfa yenilenmeyi bekleyip bitirdiğinde bu uyarıyı veriyor. Nedir bu acaba?
Repoda güncelleme yapılırken yenilemişsiniz. Tekrar deneyin.

Bağlanmaya çalışırken safemoda atıyor.çözüm varmı?

NGX kullanıyordum bunu kurup denedim bein-connect de filmleri açmıyor sadece canlı TV açıyor. google maps screen mirroring tarzında çalıştı (port yapmadım). bu açıdan NGX play daha uygun gibi geldi bana. Carbridge'in tek avantajı Youtube'da NGX 720 iken bunda 1080 ki bu da çok iyi birşey değil kota yer. buna karşın Youtube de arama yaparken NGX da klavye ekranda tablet formatında açılıyorken carbridge de iPhone klavyesi çıkıyor ve tam ekran olmuyor (tek el kullanım formatı gibi duruyor. sanırım NGX e geri döneceğim daha sorunsuz kullandım NGX de.

NGX kullanıyordum bunu kurup denedim bein-connect de filmleri açmıyor sadece canlı TV açıyor. google maps screen mirroring tarzında çalıştı (port yapmadım). bu açıdan NGX play daha uygun gibi geldi bana. Carbridge'in tek avantajı Youtube'da NGX 720 iken bunda 1080 ki bu da çok iyi birşey değil kota yer. buna karşın Youtube de arama yaparken NGX da klavye ekranda tablet formatında açılıyorken carbridge de iPhone klavyesi çıkıyor ve tam ekran olmuyor (tek el kullanım formatı gibi duruyor. sanırım NGX e geri döneceğim daha sorunsuz kullandım NGX de.
Ngxplay, CarBridgede olduğu gibi sadece “portal uygulaması” işlevini görüyor. CarBridgedeki portal uygulamasını bi denemeni tavsiye ederim

denedim kurcaladım bayağı. ngx deki tablet modu carbridge in önüne geçiyor ya da daha kullanışlı geldi. özellikle google maps alttan üstten ekranı yarı yarıya kapatmadı. NGX tablet modu şu an için cartridge den daha iyi durumda (en azından beni daha tatmin etti daha bir doğal durdu)

Arkadaşlar merhaba, Cydia güncellemesi vardı. Güncelleme yaptım. CarBridge de güncelleme istedi. Şimdi ara ara safemoda atar oldu. Lütfen yardımcı olun. iPhone 6s Plus

Öncelikle minnetlerimi sunarım, bu paylaşımınız için peugeot 3008de kullanmak üzere, ilk defa bir ios cihazı, Iphone SE aldım, bir tanıdığa 300 lira karşılığında cydia, electra ve sizin sitenizden carbridge uygulamasını kurdurttum... turkcell tv ve youtube sorunsuz çalışıyor, sadece tv+ tam ekran olmuyor ve netflix görüntü vermiyor sadece ses geliyor... Kendi mkv dosyalarımızı ve netflix filmlerini nasıl izleyeceğim konusunda bir fikriniz var mı? ( 2010dan beri android, hali hazırda Note8 kullanıcısıyım, iosdan hiçbirşey anlamadım malesef :( )

Carbridge kullanıpta direksiyondan youtube, IPTV vs gibi uygulamalarda ses açma kapama sorunu yaşayan var mı ?
ben hiç birşekilde ne ses kısabiliyorum nede açabiliyorum. illaki o uygulamadan çıkıp radyoyu veya spotify ı falan açmam lazım. o zaman kısılıyor.

Ben hiç bir sorun yaşamıyorum.sadece arada safemoda atıyor,onun haricinde no problem!

Geri