Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

iPhone 6 sürüm 12.4.8
Uncover yaptım
Cydia yükledim
Ancak cydia içinde carbridge yi bulamıyorum ne yapmam lazım carbridge ti nasıl yüklerim

Teşekkür ederim
[automerge]1597537288[/automerge]
Yükledim ve satı Aldım
[automerge]1597537314[/automerge]
CarBridge (iOS 10-12)
Open any app in CarPlay!
Ekli dosyayı görüntüle 17907
Ürünü satınaldım yükledim ancak Cydia san yükledim ancak program gelmedi ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
[automerge]1597537455[/automerge]
CarBridge (iOS 10-12)
Open any app in CarPlay!
Ekli dosyayı görüntüle 17907

Ekli dosyalar

• 63E4D505-8B08-435F-9EFD-BAD881727858.png
    63E4D505-8B08-435F-9EFD-BAD881727858.png
    382.3 KB · Görüntüleme: 36
  • 8C490A27-6844-4401-8882-F08B65F87FE0.png
    8C490A27-6844-4401-8882-F08B65F87FE0.png
    90.1 KB · Görüntüleme: 36
  • A18F7ABE-A5FF-4BD1-A0AB-6DCE464E00C8.png
    A18F7ABE-A5FF-4BD1-A0AB-6DCE464E00C8.png
    111.8 KB · Görüntüleme: 35
Teşekkür ederim
[automerge]1597537288[/automerge]
Yükledim ve satı Aldım
[automerge]1597537314[/automerge]

Ürünü satınaldım yükledim ancak Cydia san yükledim ancak program gelmedi ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
[automerge]1597537455[/automerge]
Program ayarlar kısmın da görünüyor

Arkadaşlar Carbridge ile ilgili bir sorum olacak. İos 12 de uygulamaları araç ekranına yansıtabiliyoruz ve araçta video oynarken tlf ekranı kapalı olabiliyor. ios 13 de ise benim yaptığım telefon ekranını yansıtıyor portal uygulaması ile. böyle olunca video oynarken aynı zamanda tlf ekranındada oynuyor. aynı anda ikisinin oynaması hoş olmuyor. ios 12 bu yüzden çok iyi. acaba ios 13'ü ios 12 gibi yapan bir tweak yada arabada video oynarken tlf ekranının kapalı olmasını sağlayan bir tweak var mıdır?

Arkadaşlar Carbridge ile ilgili bir sorum olacak. İos 12 de uygulamaları araç ekranına yansıtabiliyoruz ve araçta video oynarken tlf ekranı kapalı olabiliyor. ios 13 de ise benim yaptığım telefon ekranını yansıtıyor portal uygulaması ile. böyle olunca video oynarken aynı zamanda tlf ekranındada oynuyor. aynı anda ikisinin oynaması hoş olmuyor. ios 12 bu yüzden çok iyi. acaba ios 13'ü ios 12 gibi yapan bir tweak yada arabada video oynarken tlf ekranının kapalı olmasını sağlayan bir tweak var mıdır?
Videoyu YouTube tan oynatıyorsanız YouTube reborn videoyu kapalı ekranda oynatır

Arkadaşlar merhaba;
Araçlarımızda Carplay yani Car bridge kullandığımızda ekranın sol tarafında ekranı kaplayan yukarıdan aşağıya doğru bir sütun var.Önceki incelemelerimde direk telefonu yansıttığımızda bazı işlerler sonrası ekranda hiçbirşey olmadan 1:1 ölçülerinde tertemiz bir ekran çıkıyor.Bu sol taraftaki sütunu silebilen arkadaş varmıdır? Resimde işaretlediğim alan

Naptınız hocam sorunu çözebildiniz mi acaba bende kapatmaya calisiyorum ama kapatamadım

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar. Repo bu fakat işe yaramıyor CarPlay için. Bilginize.

Hocam yani ios 13 de mutlaka telefon ekranı açık olması gerekiyor. yoksa video izleyemiyoruz diyorsun.
ozaman en mantıklısı ios12 telefon bulup onunda video izlemek.
[automerge]1598270951[/automerge]
Selamlar. Repo bu fakat işe yaramıyor CarPlay için. Bilginize.

Hocam yani ios 13 de mutlaka telefon ekranı açık olması gerekiyor. yoksa video izleyemiyoruz diyorsun.
ozaman en mantıklısı ios12 telefon bulup onunda video izlemek.

Son düzenleme:
Ankara’da yaşayan arkadaşlarımızdan yardım edecek var mı ? Bir türlü halledemedim bu uncOver çalışmama olayı başıma bela oldu
[automerge]1598291410[/automerge]
İos 12.4 İphone İlk versiyon SE var ama jailbreak işlemi konusunda çok sorun yaşıyorum

Hocam jb yok. 4,99a aldım. Kurulumu yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

Link Device
Your device must not be MDM managed to use the profile option. When linking through Cydia don't forget to refresh your sources after.

If your device is successfully linked you will find it on your account page afterwards.

Cydia
iOS Profile

Bu ekranda kaldım. @Dosya123

Hocam jb yok. 4,99a aldım. Kurulumu yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

Link Device
Your device must not be MDM managed to use the profile option. When linking through Cydia don't forget to refresh your sources after.

If your device is successfully linked you will find it on your account page afterwards.

Cydia
iOS Profile

Bu ekranda kaldım. @Dosya123
Jb yapmanız gerekiyor kullanabilmeniz için

Dostlar herkese selamlar cihaz jailbreakli 13.6.1 sürümü (daha yeniyim bu konuda) Carbridge için jail yaptım desem yeridir ancak cydia'dan Carbridge kuramıyorum lite sürüm kuruluyor sadece ve onda'da hiçbir fayda bir şey göremedim ödeme yapamıyorum bu carbridgeyi carplayli aracımda nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz herkese çok teşekkürler acemiliğimi mazur görün lütfen :)

Carplay geliştiricisi ios 13 için güncelleme yapması gerekiyor. yoksa sadece portal kullanabiliyorsunuz. sanırım işin içinden çıkamadı. ios 14 için jb çıkarsa o zaman belki yapar. ama eski performansı yok carbridge ekibinin. istekli değiller sanki.ya da doydular başka işlere yöneldiler. güzel para kazandılar yıllardır.

İos 13 için alternatif bir programda yok işin tuhaf
Carplay geliştiricisi ios 13 için güncelleme yapması gerekiyor. yoksa sadece portal kullanabiliyorsunuz. sanırım işin içinden çıkamadı. ios 14 için jb çıkarsa o zaman belki yapar. ama eski performansı yok carbridge ekibinin. istekli değiller sanki.ya da doydular başka işlere yöneldiler. güzel para kazandılar yıllardır.

tarafı..

Merhaba. Tv+ uygulamasında son zamanlarda araç ekranından ses geliyor ama görüntü gelmiyor. iPhone 6 iOS 12.4 sürüm.

Geri