Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Verdiğiniz repo dan NGxplay kurdum. iOS 13 checkra1n ile jb cihaz. Repo da 13 ile uyumlu yazmasına rağmen kurulum sonrası respring ekranında takılı kaldı ve cihaz yeniden başladı. Tekrar jb yapıp deneyeceğim açmayı başarırsam buradan bilgi veririm.
Tamam ben yükledim görünmesini istediğim programları da seçtim (bende bir sıkıntı yapmamıştı respring yapma gibi) sıkıntısız çalışıyor gibi görünüyor ama benim araç henüz CarPlay aktif olmadığı için araca bağlayıp denemedim

Tamam ben yükledim görünmesini istediğim programları da seçtim (bende bir sıkıntı yapmamıştı respring yapma gibi) sıkıntısız çalışıyor gibi görünüyor ama benim araç henüz CarPlay aktif olmadığı için araca bağlayıp denemedim

Hangi araçla jb yaptınız bilmiyorum fakat checkra1n ile jb yapıp iOS 13 de olanların kurmasını tavsiye etmiyorum. Tekrar jb yapmak istediğimde de EK’teki hatayı alıyorum.Icleaner kurulu olmadığı için tweak i devre dışı da bırakamıyorum.72BE66C7-0553-4039-AF42-CC2279EDE930.jpeg

Evet haklısın ben daha önce kurmuş çalıştırmıştım sen öle deyince şimdi bende deneyeyim dedim respring ekranında kaldı tekrar başladı tel ama kaldıramadığım için tekrar checkra1n ile jb yapamıyorum
[automerge]1590095226[/automerge]
Hangi araçla jb yaptınız bilmiyorum fakat checkra1n ile jb yapıp iOS 13 de olanların kurmasını tavsiye etmiyorum. Tekrar jb yapmak istediğimde de EK’teki hatayı alıyorum.Icleaner kurulu olmadığı için tweak i devre dışı da bırakamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 17281
Checkra1n ile jb yaparken options da sade modu işaretleyip jb yap sonra ngxplay i kaldır tweaklerin içinden sonra normal jb yap eski haline gelecek telefon ben yüklemiştim ayarlarını da yaptım ama araba olmadığı için demeyememiştim bu süreçte bozulmuş tweak

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bunu cihazıma kurdum herşey iyi güzel fakat bende sadece portal olarak giriyor ve oda ekranda bayağı boşluk bırakıyor direk carplay ekranında youtube vs giriş yapamıyorum bilgisi olan var mı bu konuda ios 13.4 sürümüm

Merhabalar iOS 12 den sonra 13.5 sürüm ile unc0ver jailbreak yaptım. Carbridge ile daha önceki satın aldığım sürüm geçersiz görünüyor. Şuna için carbridge 13 - Lite sürümüne satın alsam güncelleme geldiğinde tekrar satın almam gerekir mi? yoksa yeni güncelleme için beklemedemi kalmalıyım ?
0fe2d084ef22bbedce21fad56d1ab3ae.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar iOS 12 den sonra 13.5 sürüm ile unc0ver jailbreak yaptım. Carbridge ile daha önceki satın aldığım sürüm geçersiz görünüyor. Şuna için carbridge 13 - Lite sürümüne satın alsam güncelleme geldiğinde tekrar satın almam gerekir mi? yoksa yeni güncelleme için beklemedemi kalmalıyım ?

çok acil değilse bekle, boşa para kaptırma.

geliştirici sadece portal uygulaması yapıp, ekrana yansıma olayını aktif etmiş o kadar. değmez

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

geliştirici sadece portal uygulaması yapıp, ekrana yansıma olayını aktif etmiş o kadar. değmez

Sağolun uyarınız üzerinize kontrol ettim tek bir portal üzerine mirror link gibi aktif etmişler işin kötüsü tam ekran bile olmuyor. ios 12 deki gibi bir sürüm tekrar yapılabilir mi acaba
0198685fedf7d1a27d2e0bfe20fd86db.jpg

ios 12 deki sürümü efsaneydi keşke hiç güncellemeseydin ben ios 13 deyim çözüm arıyorum geçebilsem ios 12 ye düşüreceğim sürümümü

12 ile 13 farkları nelerdir acaba

yukarıda arkadaşda yazmış ios 12 daha stabil ve kullanacağın uygulamaları direk program uzerinden belirliyorsun ios 13 de ise sadece portal oluyor telefonun ekranı yansıyor telefonu araç cihazından kullanıyor gibi düşün oda yaa yatay ya dik saçma sapan bir şekilde yani ios 12 ye göre kocaman bir hayal kırıklığı

Arkadaşlar bende carbridge ücretli sürümünü şimdiye kadar kullanıyordum 13.5 güncellemesi yaptım hata olarak bunu çıkarıyor Sıkıntı kimde 😁😁 çözemedim daha.

Ekli dosyalar

• 2FB1DB71-D9FC-429E-82FD-E8EC2ED3AAD1.png
    2FB1DB71-D9FC-429E-82FD-E8EC2ED3AAD1.png
    79.8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Benim ekranım carbridge de bu şekilde eğri çıkıyor sizde de böyle bir durum var mı

Ekli dosyalar

• A5B68E2B-4987-4F02-B269-9FD1E62CB681.jpeg
    A5B68E2B-4987-4F02-B269-9FD1E62CB681.jpeg
    96.9 KB · Görüntüleme: 68
13.5 ile uyumlu carbridge hiç hoşuma gitmedi gıcık birşey olmuş eski versiyonlar gibi güncelleme yaparlarsa çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Selam, sizcede bu durum geçici mi? geliştirme yaparlar mı?

İnşallah en kısa zamanda eskisi gibi kullanırız. Sadece telefon ekranını aktarmak bir işe yaramıyor. Önceden arabada film bakarken telden başka app kullanıyor veya telefonla görüşüyordum vs. Portal olayı fasafiso olmuş.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

@Sadikoglu08

Tweak geliştiricisi IOS 13’e güncellemeden önce kendisinin fazla zamanı olmadığını belirtmişti ve güncellemeleri yavaş yavaş yapacağını söylemişti...

Zamanla tüm güncellemeleri alacaktır *CarPlay veya CarBriedge*

Geri