Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

merhaba,

telefonum iphone 6s plus - 12.3.1 versiyon yüklü carbridge yüklemem için en uygun ve en kolay jailbreak yöntemi hangisidir. Yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba,

telefonum iphone 6s plus - 12.3.1 versiyon yüklü carbridge yüklemem için en uygun ve en kolay jailbreak yöntemi hangisidir. Yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba

Öncelikli olarak en kolay en uygun yöntemden çok sürümünüze ait jailbreak çıkması gerekiyor. Bunun çıkması 2020 başlarını bulur gibi. Tabi bu vakte kadar da güncelleme yapmadan 12.3.1 de sabit kalmanız lazım.
Jailbreak sabır işidir...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba

Öncelikli olarak en kolay en uygun yöntemden çok sürümünüze ait jailbreak çıkması gerekiyor. Bunun çıkması 2020 başlarını bulur gibi. Tabi bu vakte kadar da güncelleme yapmadan 12.3.1 de sabit kalmanız lazım.
Jailbreak sabır işidir...

downgrade yapılabiliyormu?

kusura bakma dostum bu işte yeni olduğum için belki yanlış yere baktım, nereden yapabilirim ? yardımcı olabilecek bi link varmıdır ?
satın al kısmına gelince, 12.1.2 yazıyor ?

Estağfirullah hocam. Cydia ile satın alabilirsin hocam ? Seni yönlendirir o zaten. Başka yolu yok ki zaten Sileo dışında.

yüklemeyi yapacağım fakat $4.99 dolara tıklıyorum paypala giriş yapıyorum kart bilgilerini giriyorum, fakat giriş sayfasında kalıyor ? yardımcı olabilecek olan varmıdır ?

Ben bundan önceki sürümde iken almıştım . Şimdi 12.2 için yenidenmi alacaz...

yüklemeyi yapacağım fakat $4.99 dolara tıklıyorum paypala giriş yapıyorum kart bilgilerini giriyorum, fakat giriş sayfasında kalıyor ? yardımcı olabilecek olan varmıdır ?

Direkt kart ile de satın alabilirsin. Daha kolay, daha basit.

Pardon bu Packix için geçerliydi. 😅

Hayır.

dediğim gibi bilmediğim için biyere giriş yapmadım cydia açıp arama kısmına carbridge yazıp kurmayı denedim o kadar :) işlemleri sırasıyla yapmam için yazabilirmisin ?
teşekkürler

Ben Sileo kullanıyorum, Chariz reposuna giriş yapıp öyle satın alım yapıyorum. Oradan zaten paypala yönlendiriyor. Cydia da alımlar kapatılmıştı. Şimdiki alımlar nasıl oluyor bilmiyorum Cydia’da maalesef.

Hayır almana gerek yok güncelle kullan
[automerge]1563184849[/automerge]
Bu sayfadan mail adresin ile giriş yaparak ödeme yap ve sonra Cydia veya sileodan chariz reposuna giriş yap ve tweaki yükle kullan

Hayır almana gerek yok güncelle kullan
[automerge]1563184849[/automerge]

Bu sayfadan mail adresin ile giriş yaparak ödeme yap ve sonra Cydia veya sileodan chariz reposuna giriş yap ve tweaki yükle kullan
hala 12.1.2 olarak görünüyor satın alayım mı 12.1.4 kullanıyorum sonradan 30tl verdiğim tweak ı kullanamamaktan korkuyorum açıkçası

Geri