Chariz.io adresine giriyorum fakar account seçeneğinden başka bir yer yok, yanlış siteye giriyor olabilirmiyim ? Satın alınanlar diye bir sekme göremiyorum..
Account tıkla aşağıda satın alınanlar (purchases) da gözükür
Chariz.io adresine giriyorum fakar account seçeneğinden başka bir yer yok, yanlış siteye giriyor olabilirmiyim ? Satın alınanlar diye bir sekme göremiyorum..
None yet! Yazıyor :(Account tıkla aşağıda satın alınanlar (purchases) da gözükür
None yet! Yazıyor :(
Ya tamam 30 lirasında değilim düzgün bi şekilde nasıl yapabilirim bunu ? En baştan yapıyım.. Allah sendende razı olsun başını ağrıttımAlırken yanlış hesap girmişsin (hesap id ile satın almışsın) alım yaptığın hesap ile açmayı dene tabi öyle bir hesap varsa
Yoksa eğer iletişime geç.
![]()
Ya tamam 30 lirasında değilim düzgün bi şekilde nasıl yapabilirim bunu ? En baştan yapıyım.. Allah sendende razı olsun başını ağrıttım
Hocam ekran görüntüsünde görünüyor log in basıp hangi mail ile aldıysan giriş yapman lazım o yüzden yükleyemiyorsunHayır dostum bu şekilde duruyor
Mailleştim şimdi, satın alma değil bağış yapmışım.. tekrar repodan almam gerekiyormuş. Nasıl alayım lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Dostum ödemeyi tam olarak nerden yaptın ? Resim atarmısın ?Uygulama kurma sayfasına girdiğinde böyle bi görüntü çıkıyor mu?
[automerge]1563209043[/automerge]
Ben kurdum direk arabaya gittim denemeye cayır cayır çalışıyor tüm uygulamalar youtube yandex vs sadece netflixte sorun var.
hallettim..valla sonunda hallettim ama şuan aracın yanında değilim deneyemiyorum, ama car bridge diye bir uygulama inmedi, araca bağlanınca tüm uygulamalarımı görüyorum otomatik olarak ?Uygulama kurma sayfasına girdiğinde böyle bi görüntü çıkıyor mu?
[automerge]1563209043[/automerge]
Ben kurdum direk arabaya gittim denemeye cayır cayır çalışıyor tüm uygulamalar youtube yandex vs sadece netflixte sorun var.
Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım. Kur yerine değiştir cıkıyor. Menüye bakıyorum indirilirmemiş neden olabilir. Ve Rocketboot ve cydia substrate yüklü değil diyor ama yüklü bende.
Siz cevap yazmadan az önce subsrateyi kaldırdım tekrar kurayım dedim. Ama şuan cydia hiç giremiyorum. Teli kapatım açtık tektar jb yaptım yine gitmiyor. Nasıl yapabilirim.carbridge cihaza kurmak ve çalıştırabilmek için öncelikle rocketbootstap 1.0.6 ve cydia substrate 99.0 güncellemelerini yapman gerekiyor
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.repoyu ekleyip tekrar kontrol edermisin.
Siz cevap yazmadan az önce subsrateyi kaldırdım tekrar kurayım dedim. Ama şuan cydia hiç giremiyorum. Teli kapatım açtık tektar jb yaptım yine gitmiyor. Nasıl yapabilirim.
Tşkler oldu tekrar giriyorum :)Uncover ayarlardan reinstal cydia sekmesini açın ve jb yapın sorun düzelmezse restore rootfs ile restore edin.
Tşkler çok sağlun yüklendi. Birazdan araçta denicem.carbridge cihaza kurmak ve çalıştırabilmek için öncelikle rocketbootstap 1.0.6 ve cydia substrate 99.0 güncellemelerini yapman gerekiyor
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.repoyu ekleyip tekrar kontrol edermisin.
Bildiğim kadarıyla öyle bişey yokMrblar. Ben bir sorum olucak arkadaşlar. Ekranın solundaki Menüleri film izlerken kaybedebiliyormuyuz. Mesala ekrana basınca geri gelicekler ama tam ekran olunca görünmeyecekler.
Mrblar. Ben bir sorum olucak arkadaşlar. Ekranın solundaki Menüleri film izlerken kaybedebiliyormuyuz. Mesala ekrana basınca geri gelicekler ama tam ekran olunca görünmeyecekler.
Anladım hocam. Peki carbridge kullanıyorum. Hem telefon ekranında hemde araç ekranında videoyu göremiyorum. Telden girince araçta görünmüyor. Öyle bir özellik varmı.NGXplay ile sol kısmı kaldırabiliyorsun hocam fakat sanırsam o uygulama güncel bulunmuyor şuan, carplay için en iyi seçenek carbridge
Ayarlardan portal app aktifleştirip araç üzerinde CarPlayden portal uygulamasını aç. Ekran olduğu gibi yansırAnladım hocam. Peki carbridge kullanıyorum. Hem telefon ekranında hemde araç ekranında videoyu göremiyorum. Telden girince araçta görünmüyor. Öyle bir özellik varmı.
selam, şöyle bir sorunum var slieo ile jailbreak yaptım, carbridgeyi yükledim fakat ayarlarda görünmüyor ne yapmam gerekir