Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

None yet! Yazıyor :(

Alırken yanlış hesap girmişsin (hesap id ile satın almışsın) alım yaptığın hesap ile açmayı dene tabi öyle bir hesap varsa
Yoksa eğer iletişime geç.
9360519307ad0200c61da80d4ffefdd9.jpg

Alırken yanlış hesap girmişsin (hesap id ile satın almışsın) alım yaptığın hesap ile açmayı dene tabi öyle bir hesap varsa
Yoksa eğer iletişime geç.
9360519307ad0200c61da80d4ffefdd9.jpg
Ya tamam 30 lirasında değilim düzgün bi şekilde nasıl yapabilirim bunu ? En baştan yapıyım.. Allah sendende razı olsun başını ağrıttım

Ya tamam 30 lirasında değilim düzgün bi şekilde nasıl yapabilirim bunu ? En baştan yapıyım.. Allah sendende razı olsun başını ağrıttım

Kullandığın chariz hesap id sini (Account kısmında) gönder.
eposta ile durumu izah et ve yanlış hesaptan dolayı indiremediğini düzeltilip carbridge tweakının yeni hesabına tanımlanmasını iste.
Epostana gelen satın alım bilgilerinide ekle.

Mailleştim şimdi, satın alma değil bağış yapmışım.. tekrar repodan almam gerekiyormuş. Nasıl alayım lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Uygulama kurma sayfasına girdiğinde böyle bi görüntü çıkıyor mu?
[automerge]1563209043[/automerge]
Ben kurdum direk arabaya gittim denemeye cayır cayır çalışıyor tüm uygulamalar youtube yandex vs sadece netflixte sorun var.
Dostum ödemeyi tam olarak nerden yaptın ? Resim atarmısın ?
[automerge]1563258808[/automerge]
bu arada telefon 7 plus ios 12.2

Son düzenleme:
Uygulama kurma sayfasına girdiğinde böyle bi görüntü çıkıyor mu?
[automerge]1563209043[/automerge]
Ben kurdum direk arabaya gittim denemeye cayır cayır çalışıyor tüm uygulamalar youtube yandex vs sadece netflixte sorun var.
hallettim..valla sonunda hallettim ama şuan aracın yanında değilim deneyemiyorum, ama car bridge diye bir uygulama inmedi, araca bağlanınca tüm uygulamalarımı görüyorum otomatik olarak ?

Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım. Kur yerine değiştir cıkıyor. Menüye bakıyorum indirilirmemiş neden olabilir. Ve Rocketboot ve cydia substrate yüklü değil diyor ama yüklü bende.

Ekli dosyalar

• FA3FD47C-F410-4ECB-8E00-5171D4DA700F.png
    FA3FD47C-F410-4ECB-8E00-5171D4DA700F.png
    231.5 KB · Görüntüleme: 22
  • 26C188C4-0622-4428-9EDA-8A2AB864C458.png
    26C188C4-0622-4428-9EDA-8A2AB864C458.png
    145.4 KB · Görüntüleme: 20
Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım. Kur yerine değiştir cıkıyor. Menüye bakıyorum indirilirmemiş neden olabilir. Ve Rocketboot ve cydia substrate yüklü değil diyor ama yüklü bende.

carbridge cihaza kurmak ve çalıştırabilmek için öncelikle rocketbootstap 1.0.6 ve cydia substrate 99.0 güncellemelerini yapman gerekiyor

repoyu ekleyip tekrar kontrol edermisin.

carbridge cihaza kurmak ve çalıştırabilmek için öncelikle rocketbootstap 1.0.6 ve cydia substrate 99.0 güncellemelerini yapman gerekiyor

Siz cevap yazmadan az önce subsrateyi kaldırdım tekrar kurayım dedim. Ama şuan cydia hiç giremiyorum. Teli kapatım açtık tektar jb yaptım yine gitmiyor. Nasıl yapabilirim.

Siz cevap yazmadan az önce subsrateyi kaldırdım tekrar kurayım dedim. Ama şuan cydia hiç giremiyorum. Teli kapatım açtık tektar jb yaptım yine gitmiyor. Nasıl yapabilirim.

Uncover ayarlardan reinstal cydia sekmesini açın ve jb yapın sorun düzelmezse restore rootfs ile restore edin.

Uncover ayarlardan reinstal cydia sekmesini açın ve jb yapın sorun düzelmezse restore rootfs ile restore edin.
Tşkler oldu tekrar giriyorum :)
[automerge]1563276556[/automerge]

Tşkler çok sağlun yüklendi. Birazdan araçta denicem. 😃

Ekli dosyalar

• 936EC9F2-7F27-4C16-A6A1-5F1ECD3EE4DB.png
    936EC9F2-7F27-4C16-A6A1-5F1ECD3EE4DB.png
    406.2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Mrblar. Ben bir sorum olucak arkadaşlar. Ekranın solundaki Menüleri film izlerken kaybedebiliyormuyuz. Mesala ekrana basınca geri gelicekler ama tam ekran olunca görünmeyecekler.

Ekli dosyalar

• 5822054E-974E-4112-A6C1-94B90F809AD8.jpeg
    5822054E-974E-4112-A6C1-94B90F809AD8.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 25
Mrblar. Ben bir sorum olucak arkadaşlar. Ekranın solundaki Menüleri film izlerken kaybedebiliyormuyuz. Mesala ekrana basınca geri gelicekler ama tam ekran olunca görünmeyecekler.

NGXplay ile sol kısmı kaldırabiliyorsun hocam fakat sanırsam o uygulama güncel bulunmuyor şuan, carplay için en iyi seçenek carbridge

NGXplay ile sol kısmı kaldırabiliyorsun hocam fakat sanırsam o uygulama güncel bulunmuyor şuan, carplay için en iyi seçenek carbridge
Anladım hocam. Peki carbridge kullanıyorum. Hem telefon ekranında hemde araç ekranında videoyu göremiyorum. Telden girince araçta görünmüyor. Öyle bir özellik varmı.

128371283812839Başarılı bir sekilde satın aldim kurdum ancak youtube veya baska uygulamaya tiklayinca ekran bugulanip donuyor bi 2 dakika sonrada en son attigim uyariyi veriyor cozumu nedir acaba ?

Anladım hocam. Peki carbridge kullanıyorum. Hem telefon ekranında hemde araç ekranında videoyu göremiyorum. Telden girince araçta görünmüyor. Öyle bir özellik varmı.
Ayarlardan portal app aktifleştirip araç üzerinde CarPlayden portal uygulamasını aç. Ekran olduğu gibi yansır

selam, şöyle bir sorunum var slieo ile jailbreak yaptım, carbridgeyi yükledim fakat ayarlarda görünmüyor ne yapmam gerekir

Geri