Neler yeni

Tweak CarBridge - iOS 13.0 - 16.5

Geliştirici tweak i güncellemiyorum dese hiçbir şey diyemeyiz.
o yüzden mecburen ne derse kabul ediyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkese merhaba, iphone 7plus 12.4 unc0ver kullanıcısıyım tweak i dün kredi kartı üzerinden satın aldım kurdum, fakat telefonu bağladığım an tel donuyordu hiç bi şekilde çaşılmıyordu reboot yap tekrar jb yap vs bir sürü uğraştım, anlaşıldığı üzere başka bir tweak yüzünden çakışma oluyor, programın çalışıp çalışmadığını öğrenmek için icleaner üzerinden carbridge hariç her şeyi kapatarak denedim sonuç program sorunsuz çalıştı. youtube + music hatta iptv yi bile denedim arabanda tv izle çok keyifli bişey tabi internet olayıda bi o kadar çok önemli ve can sıkıcı, diğer tweakleri aç kapa yaparak neyle çakıştığını bulmaya çalıştım fakat vaktim olmadığından hepsini deneyemedim. sorun yaşayan oldumu ve neyle ilgli olduğunu bilen varmı acaba yardımcı olursanız çok memnun olurum.ilk fırsatta tekrar denemeye devam edicem burdan bilgi vericem yine, şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar daha once satin almis olmama ragmen son guncellemeyi bir turlu yapamiyorum. Sikinti ne olabilir? Surekli bu hatayi aliyorum

0906fb4cba6119623f9693c233c715f8.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar daha once satin almis olmama ragmen son guncellemeyi bir turlu yapamiyorum. Sikinti ne olabilir? Surekli bu hatayi aliyorum

0906fb4cba6119623f9693c233c715f8.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet repoya giriş yapıp cihazı onayla sonra indirebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carbrige satın aldım ıphone5 19.3.3 versiyon fakat kur diyorum kürüyor fakat
ekrana gelmiyore

Jb aktif değil yinede yapıyor carbrige yükledikten sonra oldu temiz kurulum yapsam düzelirim carbrige satın aldım
[automerge]1575213121[/automerge]
Jb devre dışı iken sorun devam ediyormu kontrol edin.
Jb devre dışı olduğunda sorun yok ise restore ve tekrar jb yapın
Bir ara safe moda düştü tekrarjb yaptım düzeldi temiz kurulum yapsam tekrar kursam düzelirmi acaba

Jb aktif değil yinede yapıyor carbrige yükledikten sonra oldu temiz kurulum yapsam düzelirim carbrige satın aldım
[automerge]1575213121[/automerge]

Bir ara safe moda düştü tekrarjb yaptım düzeldi temiz kurulum yapsam tekrar kursam düzelirmi acaba

Dediğiniz gibi restore ve tekrar jb yapın

Geri