Neler yeni

Tweak CallBarX

Arkadaşlar cuma günü gelen callbar x güncellemesi sonrası telefon kendini yeniden başlattı jailbreak gitmişti o günden beri deniyorum fakat jailbreak olmuyor 5 dk falan siyah ekranda kalıyor sonra apple simgesi çıkıp açılıyor nasıl jailbreak yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostum removerelectra ile cydiayı sil. Sonrasında tekrar jb yap.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyvallah hocam
[automerge]1534260309[/automerge]

Hocam indirmek için site Öner’iniz var mı removelectra için?

Son düzenleme:
Keşke ios 10 için de olsaydı... Çok şık kahretsin :(

Keşke ios 10 için de olsaydı... Çok şık kahretsin :(

Mükemmel bir tasarım yapmış adam vallah kullanmasam bile sürekli aç kapa yapıyom bakıyom çok hoşuma gidiyor kibar ve estetik dün gece lavaboya kalktım allah seni inandırsın teli açıp bi baktıp callbarx şahane vallah bayışırsın kullansan mükemmel ötesi bir hoşluğu var

Gülümse 🤣 Kaderine

Ustad nasıl satın aldın ben bir turlu alamadım yardımcı olurmusun

Öncelikle callbarx kendi reposundan kuracaksın. Sonra ayarlardan callbarx giriş yapıp ödeme kısmına tıklayacaksın. Safari açılacak senden paypal hesabı isteyecek. Türkiye olarak açılmayan paypal hesabını açıp ödemeyi yaptıktan sonra kullanımı yapabileceksin

valla bence de böyle baba tweakleri satın almak en mantıklısı.bende satın aldım kafam rahat....

Dostum AudioRecorder ve bioprotect satın almıştım. Bu kalmıştı bunu da satın aldım.

bioprotect,lockpluspro,callbar x,audiorecorder bu tür tweakler satın alınmayı hakediyor bunları evet creaklı kullanabilirsin belki ama sürekli sorun çıkarırlar ve can sıkarlar...

Öncelikle callbarx kendi reposundan kuracaksın. Sonra ayarlardan callbarx giriş yapıp ödeme kısmına tıklayacaksın. Safari açılacak senden paypal hesabı isteyecek. Türkiye olarak açılmayan paypal hesabını açıp ödemeyi yaptıktan sonra kullanımı yapabileceksin

Ustad PayPal hesabı açtım Amerika’dan yalnız karttan cekim yapacakken kafadan girdiğim telefon numarasını arıyor Guvenlik icin o kısmı geçemedim bi turlu

Ustad PayPal hesabı açtım Amerika’dan yalnız karttan cekim yapacakken kafadan girdiğim telefon numarasını arıyor Guvenlik icin o kısmı geçemedim bi turlu

Bu arama için bir bilgim yok maalesef

çağrı geldiğinde yukarı kaydırdığımızda arkaya atıyordu o yok sanırım, bir de arama geldiğinde ses kısma tuşuna bastığımda sessize almıyor çağrıyı. sizlerde de böyle mi acaba ?

çağrı geldiğinde yukarı kaydırdığımızda arkaya atıyordu o yok sanırım, bir de arama geldiğinde ses kısma tuşuna bastığımda sessize almıyor çağrıyı. sizlerde de böyle mi acaba ?

Az önce denedim 2 özellikle düzgün çalışıyor

5-10 dolar için sorun yaşayacağınıza ve sonunda JB den olacağınıza tabiki kim bilir belkide 1 yıl Jailbreak bekleyeceğinize... satın alın kafanız rahat eee sonuçta devamlı kullanılan bir Tweak...

Bir çürük elmayı bir kasa sağlam Elmanın içine atmak gibi...

iphone telefonlarına yakışmaz

bende cracklı oluduğu için yapıyor o zaman bende düzelmesini bekliyordum o zaman satın alacaktım :) teşekkürler

Call bar tweak almak için hangi repo dan kurmamız lazım.. Orginal reposu neresi...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Call bar tweak almak için hangi repo dan kurmamız lazım.. Orginal reposu neresi...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bb4454b29767d4a1ea0d604cef35fa99.jpg

Geri