Neler yeni

Tweak CallBarX

Son sürüme güncelleme yapınca callbarx aramalarda devreye girmiyor. Bende alt sürümü kullanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son sürüme güncelleme yapınca callbarx aramalarda devreye girmiyor. Bende alt sürümü kullanıyorum

aramalar dedigniz gelen arama mi, giden arama mi yoksa her ikiside mi?

muraTopal.10 iPhone'undan gönderildi!!!

iPhone 7+ sorunsuz çalıştı. X te ise ne yaptıysam olmadı 😀
[automerge]1534022833[/automerge]
Sürüm düşürünce çalıştı teşekkürler 😀

Önce sağ tarafta değiştir seçeceğine bas daha sonra sürüm düşür butonuna bas ve 2.0-3 sürümünü seçip kurmasını bekle
f753e6d3dd2cddf75814beac710b386f.png

Kardeşim 2.0-3 versiyonu Dep nerden bulabiliriz diğer sürümler çalışmıyor crack falan

Gülümse 🤣 Kaderine

son güncelleme ile çalışmıyor. çalışan halini upload etmeye çalıştım ama olmuşmu bilmiyorum. isteyen dener.bende titreşim özelliği hariç çalışıyor.

Bunda in önceki sürüm lazım kardeşim bende 8 plus 2.97 çalışmıyor onun altı sürüm lazım nerden bulurum

Gülümse 🤣 Kaderine
ben bigbossdan yüklemiştim. bu sürüm güncellenince çalışmıyor. bi bilgim yok alt sürümleri hakkında.

GeniuS arkadasin paylastigi 2.3 sorunsuz calisiyor. Filza ile kurup respring yapmadan crack tool ile cracklayip respring yapip kullanabilirsiniz.

downloading...%99

Arkadaşlar cuma günü gelen callbar x güncellemesi sonrası telefon kendini yeniden başlattı jailbreak gitmişti o günden beri deniyorum fakat jailbreak olmuyor 5 dk falan siyah ekranda kalıyor sonra apple simgesi çıkıp açılıyor nasıl jailbreak yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geri