Neler yeni

Tweak BytaFont 3

Değerli @AirLife, öncelikle emeğin ve konu güncellemen için teşekkür ederim..
Belirtmiş olduğun tüm işlemleri harfiyen yaptım, indirmiş olduğum fontları filzada ilgili yere taşıdım,
Fakat ne yazık ki ifont uygulamasının install bölümüne gelmediler, devam edemedim..

Daha kisayolu var bunuda ekle konuya istersen..

Değerli @AirLife, öncelikle emeğin ve konu güncellemen için teşekkür ederim..
Belirtmiş olduğun tüm işlemleri harfiyen yaptım, indirmiş olduğum fontları filzada ilgili yere taşıdım,
Fakat ne yazık ki ifont uygulamasının install bölümüne gelmediler, devam edemedim..

UserImportedFonts bölümünde .tff olarak olacak dosyalar. Öyle yaptın mı ?

Tek sıkıntın bu olsun hocam. Yanlış yazmışım sadece de dikkat edilecek bir nokta olmamalı bu. Fontu indir istediği tür de olsun dosyası.
Herhangi bir sıkıntı söz konusu değil @AirLife
Sadece netice olarak tekrar ifade etmem gerekirse, fontlar ifont uygulamasının install bölümünde gözükmüyor ne yazık ki..
Farklı fontlarla ve tabii itinayla tekrar deneyeceğim bakalım..

BytaFont iOs 12 i tweak mode ile beraber deb olarak paylaşabilecek varmı reposu kapandığından cydia’dan yükleyemiyorum

Reposunda var hocam yükleyebilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 12047

81b07e1215bd6a482d57d6a88381a545.jpg

Safe moda atıyor

Hayır o repoyu kurarken cydia kıpkırmızı yazı doluyor repo’da bi sorun var sanırım! Diğer repolardan denedim onlarda safe moda atıyor

Orijinal reposuna bakarsan yani ModMyi olması lazım onda güncel değil. Safe moda atabilir. Bende araştırdım genellikle crackli repolarda var bu tweak. Ama yaypixxo orijinal reposu. Ondan başka çaren yok diyebilirim.

Orijinal reposuna bakarsan yani ModMyi olması lazım onda güncel değil. Safe moda atabilir. Bende araştırdım genellikle crackli repolarda var bu tweak. Ama yaypixxo orijinal reposu. Ondan başka çaren yok diyebilirim.

Tamam halloldu teşekkürler, Dediğin gibi imiş, Orjinal repoyu filzadan eskiden kalan bir sürü BytaFont içeriği vardı + bide yaypix reponunda aynı şekilde onları temizleyip repoyu ekledim ordan kurdum düzeldi

Tamam halloldu teşekkürler, Dediğin gibi imiş, Orjinal repoyu filzadan eskiden kalan bir sürü BytaFont içeriği vardı + bide yaypix reponunda aynı şekilde onları temizleyip repoyu ekledim ordan kurdum düzeldi

Az önce snowboard güncellemesini yayınladı geliştiricisi. Font da destekliyor artık. Onu kullanmanı öneririm. Bytafont’da WhatsApp tik sorunu var çünkü.

Geri