zaten ayarlarda arka planı aç diyince açılmıyormu olayı tam anlamadım galibaİos 10 uygulamaların arka planda çalışmasını sağlayan tweak var mı arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HideMeX ile yapabilirsinDurum çubuğunda benim gün ve ay var oraya haftanın isimlerinide ekleyen bir tweak görmüştüm ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Crackli Tweak veya Uygulama kullanmanı Tavsiye etmembirkaç repodan indirmeme rağmen lisans isteyen tweakler var bunları crack yapan tweak var mı
Teşekkür ederim. Ama direk tweak tek başına yok mu ? ben springtomize kullanıyorumda şu an hidemex kullanamamki.HideMeX ile yapabilirsin
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
O zaman şimdi deniyorum hemen. Teşekkür ederim kolay gelsin.@blue1910
HideMeX ile Springtomize çakışmaz ayarları ona göre yaparsan. Benim bildiğim Tweak HideMeX. Tema kullanıyorsan, bazı TEMA'ların içinede ekleme yapılabilir.
Teşekkür ederim hallettim. Ama 24 saat formatını halledemedim. Onunla ilgili yardımcı olabilir misiniz ?@blue1910
HideMeX ile Springtomize çakışmaz ayarları ona göre yaparsan. Benim bildiğim Tweak HideMeX. Tema kullanıyorsan, bazı TEMA'ların içinede ekleme yapılabilir.
Güncel değilse hiç bulaşmayım abi öyleyse :)@ensgny94
Buna bir bak ama Güncel değil !!
InstaHidder - disable/hide parts of Instagram app
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Küçük h yi büyük H yaptım düzeldi teşekkür ederim kolay gelsin.@blue1910
Hocam ayarlara düşmedi dolaysıyla hangi uygulamanın arka planda çalışacağını belirleyemiyorum.@Baskan1
Dissident - True background management and much more.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bu işine yarar
olsa iyi olurdu her tweake para verilmez yaniCrackli Tweak veya Uygulama kullanmanı Tavsiye etmem
Tel tamamen kapat aç yapınca uygulama geldiHocam ayarlara düşmedi dolaysıyla hangi uygulamanın arka planda çalışacağını belirleyemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam abi teşekkür ederim.@ensgny94
WhatsApp içinde kendin ayarlayabilirsin ama sol alttaki "Status iconu" gizleyemezsin.
Watusi 2 ile bunuda yapabilirsin ,
Baktığın Durumlara(statüs) karşı taraftaki bilmez baktığını.