Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar menü tuşuna basmaksızın iPhone x deki gibi alttan yukarı doğru sürükleyip uygulamadan çıkma bunun için tweak varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar menü tuşuna basmaksızın iPhone x deki gibi alttan yukarı doğru sürükleyip uygulamadan çıkma bunun için tweak varmı

Homegesture,littlex,fluidty bunları deneyebilirsiniz.ama homegesture tavsiye ederim

Appstoreda sadece ipad için yayınlanmış olan bir uygulamayı iphona'a yükleyebileceğim bir tweak var mı ? 11.3.1 electra jb uyumlu ?

ipgone 5 ios 10.3.3 jb de flipcontrolcenter tweaki kullanmaktayım. Uygulamaların güncellemeleri geldiğini gösterir bildirim rozetlerini yok edebileceğim bir tweak var mı ?

xarold reposunda kurdum ama lisans uyarısı veriyor. *** nin yüklediğini de kurdum onda da lisans uyarısı veriyor. Yani çalışmıyor.

Biraz araştırmadan sonra clear badge tweakini kurdum çalışıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu menü başlıklarını renkli yapabileceğimiz bir tweak var mı.ıos 11 için.mesela resimdeki ayarlar yazısını.
f6428db14655f44cc1cccf489d205d1d.png

Bu ikisinin boyunu uzatacağım tweak varmı ? böyle birşey hatırlıyorum

Ekli dosyalar

• B9832A82-9F04-4AA3-888E-9AD5CFF929A8.jpeg
    B9832A82-9F04-4AA3-888E-9AD5CFF929A8.jpeg
    62.4 KB · Görüntüleme: 50
Control center’ı ios10 tarzına dönderecek tweak arıyorum (11.3.1 için) yani tam ekran değil, control centerın içi kadar boyutta açılmasını sağlayabilecek bir tweak.

Arkadaşlar springsound yükledim. Ama restore edip eski kilit sesine döneyim dedim eskiye dönmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.

Homegesture,littlex,fluidty bunları deneyebilirsiniz.ama homegesture tavsiye ederim

Homegesture cydia sadece Türkçe yaması gözüküyor acaba bu tweak hangi repoda bulunur yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar bu Alkaline için bir icon paketi vardı nasıl bulabilirim?

Geri