Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Telefon ile görüşürken karşı tarafın açtıgını bildiren Tweak vardı let me down iOS 13.3 te uyumluluk var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim arıyor bilinmeyen no gibi bir tweaks uygulama var mı
Aranıyorken öğrenmesemde olur numarayı sorgulamak için uygulama servis tweaks de olur 😁

Son düzenleme:
Ekranı ikiye bölmek için tweaks var mı?

Yani aynı anda mesela üst kısımda YouTube video izlerken alt tarafta safaride dolaşmak istiyorum

14b6af43bbd2d9bcee5f73f96da18bc3.jpg
3d touch menüsünü büyültüp küçülten bi tweak var mı. Baksanıza sekmeler ekrana sığmıyor,aşağı doğru daha gidiyo ama sekmeleri göremiyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kontrol merkezine ücretsiz şekilde uygulama kısayolu ekleyen tweak var mı? Geçenlerde yüklemiştim ama bulamadım sonra

ios 13 için OTA disabler var mi? Ya güncelleme bildirimlerini kapatan tweak?

Arkadaşlar son bir tweak soracağım uygulamaları hızlı açan tweak. Animations be fast plus değil ama. Uygulama açılış hızı icin. Yeni çıkan bi tweak adını hatırlayamadım.

İyi geceler herkese. LittleXS ve homegesture ios13 de stabil değil. Bildiğiniz ios13 uyumlu alttan kaydırınca arkaplanda açık uygulamaları gösteren bir tweak varmı. Tek istediğim bu başka bir özellik istemem 😄

İyi geceler herkese. LittleXS ve homegesture ios13 de stabil değil. Bildiğiniz ios13 uyumlu alttan kaydırınca arkaplanda açık uygulamaları gösteren bir tweak varmı. Tek istediğim bu başka bir özellik istemem 😄
Little11 stabil. Kullanıyorum

Çok teşekkür ederim
[automerge]1581714706[/automerge]

Peki ios13 de 3d touch özelliğini 12deki gibi nasıl yaparım. İkon taşırken eskiye alışmışım sorun oluyor menü çıkmadan direkt taşımak istiyorum
12 nin nasıldı onu bile hatırlamıyorum çok az kullanmıştım ios 12 de

ipad 2 9.3.5 için whatsapp nasıl yüklerim whatspad tweakini yüklememe rağmen whatsappı kurduğumda açamıyorum hemen kapanıyor.

Geri