Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Herkese selamlar
İos 13 checkra1n jailbreak kullanmaktayım internette nfc write diye bir tweak buldum ios 13 te çalışırmı çalışıyorsada repo alabilirmiyim cihazım iphone 7

Arkadaşlar iphone 8 plus ios 13 için iphone 11 deki fotoğraf ve videoyu geniş açılı çekmemi sağlıyacak tweak var mı? Araştırdım ana bulamadım 0.5x zoomunda çekmemi sağlaması lazım.İphone 11 de öyle
[automerge]1577987001[/automerge]
@Maykro

NFCWriter XS yüklemen lazım NFCWriter değil..
Merhaba admin, foruma girmeden önce ezelin 36. bölümünü izledim torunu ramiz dayıyı tren garında bıçakladı ve bitti, diziyi kapatıp foruma girdim sizin profil fotoğrafınızı gördüm yüzümde bie tebessüm oluştu. :)

Bluetooth kulaklığın şarjını Status Bar da gösteren bi uygulama var mı ? 12.1 chimera jb kullanıyorum.

Ios 8 e kadar QuickGestures diye bir tweak vardı android tarzı rehberde isim üzerinde sağa sola kaydırarak arama mesaj atma özelliği getiren. Alternatifi bir tweak var mı ios 12 için?

Merhaba arkadaşlar 😄

1. otomatik parlaklık ayarını açan gösteren veya açıp kapatayım bir tweak arıyorum.
2. Otomatik ekranı yan yatar düz döndürmeyi açıp yapacağım bir tweak arıyorum.

Bu ayarlar zaten ayarlarda var mevcut diye demeyiniz bir bildiğim/sorunum var ki soruyorum ve bir şey denemek istiyorum.
Tweak adı ve repoyu paylaşırsanız sevinirim teşekkür 👍

Merhaba arkadaşlar

1. otomatik parlaklık ayarını açan gösteren veya açıp kapatayım bir tweak arıyorum.
2. Otomatik ekranı yan yatar düz döndürmeyi açıp yapacağım bir tweak arıyorum.

Bu ayarlar zaten ayarlarda var mevcut diye demeyiniz bir bildiğim/sorunum var ki soruyorum ve bir şey denemek istiyorum.
Tweak adı ve repoyu paylaşırsanız sevinirim teşekkür

Appaze

İyi günler herkese. Kulaklığı takınca istenilen uygulamayı açan tweak ve ses kısma-açma tuşlarıyla müziği değiştirmeye yarayan tweak in adı neydi ?

İyi akşamlar ios 13 teki dark modu gibi 12.4 için var mı tweak ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Animoji özelliğini iPhone 7için aktif edecek bir tweak var mıdır? Yada resmimizi emojiye çeviren bir app?

Arkadaşlar ıos 13 te çalışan bildirim geldiğinde müzik i durdurmayı önleyen bir tweak var mı.neverlowermusic denedim ama çalışmadı malesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

telefon kaybolduğunda ya da çalındığında parola girenin fotoğrafını çekenin ve belirlediğiniz bir mail adresine ya da sms olarak gönderen bir tweak vardı ? Adını unuttum yardımcı olur musunuz, teşekkürler.

telefon kaybolduğunda ya da çalındığında parola girenin fotoğrafını çekenin ve belirlediğiniz bir mail adresine ya da sms olarak gönderen bir tweak vardı ? Adını unuttum yardımcı olur musunuz, teşekkürler.

Geri