Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Arkadaşlar Rehberden hızlıca kişi silmek için bir tweak yok mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Rehberden hızlıca kişi silmek için bir tweak yok mu?

Son sürümünün bulunduğu repo

Phonecaller2 tweaki callbar ın muadili mi? Yani aynı işi görür mü?

Phonecaller2 tweaki callbar ın muadili mi? Yani aynı işi görür mü?

Phonecaller whoozolt pro alternatifi yani arayan numaranın kim olduğunu gösterir, callbar ise arama ekranını özelleştiren tweak.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ortamda otururken bir arkadaşım eskiden kullandığı bir tweak ten bahsetti. Telefonla konuşurken veya whatsapptan mesajlaşırken karşıdakinin bulunduğu konumu görebiliyormuş. İsmini sordum Birtürlü hatırlayamadı. Acaba böyle bir tweak olma ihtimali varmı? Varsa eğer yardımcı olurmusunuz.

Phonecaller whoozolt pro alternatifi yani arayan numaranın kim olduğunu gösterir, callbar ise arama ekranını özelleştiren tweak.
Rehberde isim üzerinden sağa kaydırarak arama yaptıran tweak varmı bildiğiniz? Android tarzı yani

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ortamda otururken bir arkadaşım eskiden kullandığı bir tweak ten bahsetti. Telefonla konuşurken veya whatsapptan mesajlaşırken karşıdakinin bulunduğu konumu görebiliyormuş. İsmini sordum Birtürlü hatırlayamadı. Acaba böyle bir tweak olma ihtimali varmı? Varsa eğer yardımcı olurmusunuz.
Şuanki durum ile Eskiden olanlar pek aynı değil. Güvenlik eskiye göre daha da iyi. Sorunuza gelince bilgisayar üzerinde olma ihtimali yüksek olan birşey açıkcası telefonda zannetmiyorum.

Callbarın alternatifi var mı ?

Noticall tweak, vocito tweak

merhaba arkadaşlar,
iphone x gelen aramaları kaydırma yerine aç kapa tuşe ekleme tweakı vardı...
bir türlu hatırlayamadım....
bedi o tweak?
biraz önce de site yöneticileri beni cazalandırdı....haklılar ama ben de uzman değilim.yalnış yerde konu açmişim
saygılar

merhaba arkadaşlar,
iphone x gelen aramaları kaydırma yerine aç kapa tuşe ekleme tweakı vardı...
bir türlu hatırlayamadım....
bedi o tweak?
biraz önce de site yöneticileri beni cazalandırdı....haklılar ama ben de uzman değilim.yalnış yerde konu açmişim
saygılar

Pil yüzdesinin yanındaki pil simgesini kaldırdım fakat şarja taktığımda pil yüzdesini yeşil gösterecek, pil az olduğunda kırmızı gösterecek bi tweak arıyorum vardı sanki öyle bişey?

App store dan indirdiğimiz uygulama için uygulama içi satın almayı bedava yapab tweakler varmış galiba. Mesela fotoğraf filtre uygulamaları biliyorsunuz paralı bunları bedava yapabilecek bir tweak var mı ? Teşekkürler şimdiden

Locall app store istediğim uygulamalarda öalışmadı. Hatta hiçbir uygulamada çalıştıramadım
Güzel bir fotoğraf filtre tweaki var mı ? Mesela fotoğrafınızı çizgi film karalterine çeviren ? Tweak ücretlide olabilir ücretsizde

Androiddeki gibi kopyala panoya kaydet yapistir gorevini yapan tweak varmi?

Geri