Neler yeni

Bunun için Tweak varmı veya Uygulama varmı ? ---Cydia ve AppStore---

Valla şu iOS 11 kontrol merkezini iOS 9'a uyarlayabilsek harika olacak. Twitter'dan yazdım geliştiricilerine ama cevap yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla şu iOS 11 kontrol merkezini iOS 9'a uyarlayabilsek harika olacak. Twitter'dan yazdım geliştiricilerine ama cevap yok.

Benzer bir çalışma var ama sonunu getirirmi bilemiyorum

JailbreakTR

Son düzenleme:
Benzer bir çalışma var ama sonunu getirmi bilemiyorum

JailbreakTR

ControlCenterXI ve Maize tweakleri duyduğum kadarıyla daha uğraşmamak adına ücretsiz olmuş. Yeni ismi nedir bilmiyorum şahsen yani hangi geliştirici uğraşıyor onu bilmiyorum. Sen biliyor musun ?

@efsane6 üstad görüş ve tavsiyeni bekliyorum

Merhaba tavsiye için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz uygulamayı indirdim . 300 mb lik bir video ve düşük boyutlu bir fotoğrafı wifii den pc aracılığıyla attım. Cep telefonumdan film rulosuna indirmek istediğimde maalesef film rulosu seçeneği çıkmıyor. İlgili ekran görüntülerini gönderdim. Öneri ve tavsiyenizi bekliyorum.

belki klasik bir soru olacak ama güncel olarak bilgi edinmek istiyorum. Ekran videosu kaydetmeyi sağlayan "spam ya da reklam içermeyen" bir uygulama ya da tweak var mı ? ios 10.3.3 i.5

Günaydın arkadaşlar bendeki iPhone'un home tuşu bozuldu iPhone x benzeri kaydırarak çıkmak ve açık olan uygulamaları görüp kapatma gibi bi tweak var mı ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın arkadaşlar bendeki iPhone'un home tuşu bozuldu iPhone x benzeri kaydırarak çıkmak ve açık olan uygulamaları görüp kapatma gibi bi tweak var mı ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangi Cihaz ve sürüm?

JailbreakTR

üstadım yalnız iphone 5 ve 10.3.3 jb kullanıyorum ve aramada bigboss ile bya repolarında mevcut onlarda da 10.0.4 sürümleriyle ios 10 a uyumlu değil uyarısı veriyor.

Bir tane resim atarmısın ?
Uyumlu kesinlikle!
Birde O bya reposunu sil gitsin.

JailbreakTR

Yeni bir konu başlığı açarak gereksiz başlık işgal etmek istemedim, bir önceki mesajımın devamı niteliğinde olmak üzere;
FlipControlCenter dan önce ccquick pro for ios 10 tweaki kullanıyordum ve orada olan birkaç ayar fcc de yok. Bunları nasıl edinebilirim
"Tek seferde arka planda açık uygulamaları kapatma, : (killbackground10 tweakini kurdum ama fcc ile uyumlu çalışmıyor.)
Açık uygulamarı küçük yan yana pencerelerde görme,
Uygulama bildirim rozetlerini yok etme"
Bunları nasıl edinebilirim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Yeni bir konu başlığı açarak gereksiz başlık işgal etmek istemedim, bir önceki mesajımın devamı niteliğinde olmak üzere;
FlipControlCenter dan önce ccquick pro for ios 10 tweaki kullanıyordum ve orada olan birkaç ayar fcc de yok. Bunları nasıl edinebilirim
"Tek seferde arka planda açık uygulamaları kapatma, : (killbackground10 tweakini kurdum ama fcc ile uyumlu çalışmıyor.)
Açık uygulamarı küçük yan yana pencerelerde görme,
Uygulama bildirim rozetlerini yok etme"
Bunları nasıl edinebilirim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Konuyu açıyorsun siliyorsun , haberim var ama zamanım Yok şu anda... bekleyeceksin maalesef

JailbreakTR

Geri