Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

selamlar -92 hata veriyor nedir acaba
bir daha deniyorum bazende elmada kalıyor

2 gündür aynı şeyleri yaşıyorum yukarıda da yazdığım gibi ve sonra USB ile ilgili değişik bi hata alıyorum
Telefonu sıfırlayıp yeniden kuracağım resmen

peki gene bilgisayardan mı yapmam gerekiyor yok chechk1rain telefona giren uygulamasından yapabilirmiyim

Hocam pil su gibi akıp gidiyor bider ram i dibine kadar kullanıyor bu içine yandımın ya bi çözüm bulan var mı bir iki yöntem denedim ama işe yaramadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@YetEfe orjinal yoksa bi deneyin ama hem kaynak sitede orjinal olması yazıyor hemde bende yan sanayi ile olmuyor, orjinal ile tek seferde oluyor..

herkese iyi günler emeklerinize sağlık fakat telefonum 5s 12.4.5 sürümde her şeyi harfi harfine uyguladım en son bölümde zaman aşımına uğruyor bu sorunu çözebilen odu mu veya yeni bir versiyonu çıktı mı koronadan değil bu işi çözememekten hastalanıcam :)

herkese iyi günler emeklerinize sağlık fakat telefonum 5s 12.4.5 sürümde her şeyi harfi harfine uyguladım en son bölümde zaman aşımına uğruyor bu sorunu çözebilen odu mu veya yeni bir versiyonu çıktı mı koronadan değil bu işi çözememekten hastalanıcam :)
Yeni sürümde bu hata giderilecek. Beklemeniz lazım.

@efsane katılıyorum, gerçekten çok basit, yeterince açıklamayada çalıştım.
Ayrıca Resim ekleme konusunda sıkıntı yaşayıp düzenledim o yüzden siz dahil olmak üzere yönetici arkadaşlar uygun-uygunsuz, eksik-fazla gördükleri kısımları düzenleyebilirler..

programı kurdum kullanıyodum fakat cihazı aç kapa yaptım kayboldu

Benim cihaz yurtdışı burada pasaporta kayıtlı ben bunu yapabilir miyim ve sürümü şuanda telefonum 13.3.1
[automerge]1585159677[/automerge]
Telefon DFU modunda takılı kalıyor sürekli, hiçbir yüklemede yapmıyor.

Son düzenleme:
Henüz 0.9.8 üzeri Bootra1n çıkmadı, çıkarsa linkleri yenilerim.

Geri