Neler yeni

Bootra1n ile Checkra1n yükleme (VoidLinux) Linkler yenilendi

@murat.toksoz
Hangi yöntemler ile iphone 5s 12.4.5 jailbreak yapabilirim

@murat.toksoz dostum eline emeğine sağlık nasipse bugün yapıp jailnreak e kavuşacağım fatak ufak bir sorum var. Bazı jb araçları, iki faktörlü doğrulaması açık olan apple hesabı bulunan cihazlara yüklenmiyordu. Bunda da böyle bir durum söz konusu mu acaba ?

@anls41 Estağfurullah bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum, Hocam şu konu sanırım size yardımcı olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@anls41 Estağfurullah bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum, Hocam şu konu sanırım size yardımcı olacaktır

Teşekkür ediyorum güncelleyip deneyeceğim hocam.
[automerge]1585508153[/automerge]

Hocam dfu mode a alıp chcjra1n yükleme ekranında cihaz kaldı 15 dk bekledim bir hareketlilik olmadı. şuan cihaz dfu mode dan çıkmıyor. güç ve ses kısma tuşlarına 10 saniye basılı tuttum bir öneriniz var mı bu aşamada başka ne yapabilirim

Son düzenleme:
@anls41 cihazınız nedir, 6 veya 6as ise güç ve ana ekran tuşuna basılı tutun, 7 ise ses kısma ve power

Cihazım 8 plus ses kısma ve power a basılı tutuyorum ama fayda etmiyor. iReb ile yada 3u Tools ile de çıkamıyorum

Cihazın pc ile bağlantı kablosunu çıkarın
Güç tuşu ve ses kısma tuşuna elma logosu gelene kadar basılı tutun

@anls41
182accb3da443f75df6eca56dc35c429.jpg

O ekran biraz uzun sürüyor, biraz bekleyin olmazsa tekrar denersiniz

O ekran biraz uzun sürüyor, biraz bekleyin olmazsa tekrar denersiniz

o ekrandayken kabloyu çıkartıp dfu moddan çıkmayı denedim ve cihaz açıldı hocam. checkra1n in yüklenmeme sebebi sanırım apple hesabında iki faktörlü doğrulamanın aktif olması. Altstore ile yapılan yöntemde de böyle bir sorun vardı.

Birkaç mesaj yukarda 8plus la yükleyemeyen 2-3 kişi daha var, kapsamasına rağmen bu yöntem nedense 8+ ve 5S lerde olmuyor.. Diğer yöntemleri deneyin yada sürüm uygunsa güncelleme çıkana kadar uncover yükleyin.

Birkaç mesaj yukarda 8plus la yükleyemeyen 2-3 kişi daha var, kapsamasına rağmen bu yöntem nedense 8+ ve 5S lerde olmuyor.. Diğer yöntemleri deneyin yada sürüm uygunsa güncelleme çıkana kadar uncover yükleyin.

İlginiz için teşekkür ederim hocam. 13.3.1 yüklü uygunsa uncover deneyeceğim

iphone 8-8+ ve 5s ler için void checkra1nde safe mode seçeneği aktif iken jb denerseniz çok yüksek ihtimal başarılı sonuç alacaksınız

iphone 8-8+ ve 5s ler için void checkra1nde safe mode seçeneği aktif iken jb denerseniz çok yüksek ihtimal başarılı sonuç alacaksınız

ayrintili sekilde anlatabilir misin?

Geri