ios11 için ayrıca crack işlemi yapılması gerekli uygulamalara.. ve çoğuna henüz yapılmadığından da çalışmıyor.@lahana1 teşekkür ederim. Yalnız ben ios 7 den beri(11 hariç) jb yapıyorum. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 64 bit olduktan sonra neden açılmasın ki? Yüklemek istediğim uygulamalar da şu an app store’da mevcut uygulamalar.
appsync unified yüklü mü?Calisiyor denilenler bende direk atiyor. Puffin web br. Slow shutter cam gibi Tapatalk gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ios11 için ayrıca crack işlemi yapılması gerekli uygulamalara.. ve çoğuna henüz yapılmadığından da çalışmıyor.
appsync unified yüklü mü?
ios 11.3.1 iphone 8 plus Aynı repodan Appsync kurdum denedim çalışıyor, herhangi bir sorun yok, ios 11 den önceki bir çok uygulamalar artık ios 11 de çalışmıyor, appcake deki uygulamaların çoğu bu şekilde, sorun Appsync de değil yani.
itools ile bilgisayar üzerinden dene bir de bakalım ne olacak. fakat tekrar hatırlatayım, o eski ipa dosyalarının çoğu ios 11 de çalışmıyor, ben de ios 8.4 den 11 e geçenlerdenim, baya eksiklik yaşadım ama alışmak lazım.
Admin ben orjinal reposunda yüklenmiyor bu hata veriyor@s040410041 o zamn mecburen uygulamaların güncellenmesini bekleyeceksiniz. Başka çaresi yok maalesef
Admin burdan deniyorum olmuyor iOS 11.1.1 varkende yüklenmiyordu iOS 11.3.1 geçtim yine yüklenmiyor@Samet farklı bir yerden kurmaya çalışıyor olabilir misin? kendim denedim kurulumda sorun yok
tamam oldu repo eklememişim o yüzdenmiş admin konusu değil ama bir sorum olcak iOS 11.1.1 jailbreak varken bir kaç tweak yükledikten sonra 2 saat sonra safe mode atıyordu bazen 4 satte sonra atıyordu bu yüzden iOS 11.3.1 geçtim yine safe mode atıyor yüklediğim tweaklerde hepsi uyumlu tweak 4 - 5 tane ve sizin verdiğiniz yöntemle sürmü yükseltim bu sotun genelmi sadce bendemi varşu andaki sürümü 24 dostum.. eski sürüm yüklediğin için o şekilde oluyor