Neler yeni

Çözüldü AppSync Unified çalışmıyor.

Olurolur

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi karen reposundan 11.3 ile uyumlu AppSync’i sorunsuz kurdum. Fakat ne AppCake’den yüklediğim uygulamalar açılıyor ne de haricen ipa sını bulup filza ile kurduklarım. Bunun bir çözümü var mı?

ios11 ile uyumlu olduğuna emin olman lazım.. Appcake konusunda uyumlu olanları paylaşmıştım.. onları indirip dener misin?

@lahana1 teşekkür ederim. Yalnız ben ios 7 den beri(11 hariç) jb yapıyorum. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 64 bit olduktan sonra neden açılmasın ki? Yüklemek istediğim uygulamalar da şu an app store’da mevcut uygulamalar.

Calisiyor denilenler bende direk atiyor. Puffin web br. Slow shutter cam gibi Tapatalk gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüklemek istediginiz uygulamalar appsotreda mevcut fakat iOS 11 jb'te her şey çalişir durumda degil.eskisi gibi her şey tıkır tıkır çalişmiyor güncellemeler gelmiyor cok geç geliyor yani beklemeniz gerekmekte

@lahana1 teşekkür ederim. Yalnız ben ios 7 den beri(11 hariç) jb yapıyorum. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. 64 bit olduktan sonra neden açılmasın ki? Yüklemek istediğim uygulamalar da şu an app store’da mevcut uygulamalar.
ios11 için ayrıca crack işlemi yapılması gerekli uygulamalara.. ve çoğuna henüz yapılmadığından da çalışmıyor.

Calisiyor denilenler bende direk atiyor. Puffin web br. Slow shutter cam gibi Tapatalk gibi

appsync unified yüklü mü?

ios11 için ayrıca crack işlemi yapılması gerekli uygulamalara.. ve çoğuna henüz yapılmadığından da çalışmıyor.

appsync unified yüklü mü?

c57349894e18ec8ebc3d28a75b656acd.png

Evet yüklü

ios 11.3.1 iphone 8 plus Aynı repodan Appsync kurdum denedim çalışıyor, herhangi bir sorun yok, ios 11 den önceki bir çok uygulamalar artık ios 11 de çalışmıyor, appcake deki uygulamaların çoğu bu şekilde, sorun Appsync de değil yani.

ios 11.3.1 iphone 8 plus Aynı repodan Appsync kurdum denedim çalışıyor, herhangi bir sorun yok, ios 11 den önceki bir çok uygulamalar artık ios 11 de çalışmıyor, appcake deki uygulamaların çoğu bu şekilde, sorun Appsync de değil yani.

O kadar cok uygulama denedim ki hepsinde de atıyor anlamadim... sildim appcake ve cydia unified icleaner ile temizledim yeniden kurdum ama sonuc ayni :(

itools ile bilgisayar üzerinden dene bir de bakalım ne olacak. fakat tekrar hatırlatayım, o eski ipa dosyalarının çoğu ios 11 de çalışmıyor, ben de ios 8.4 den 11 e geçenlerdenim, baya eksiklik yaşadım ama alışmak lazım.

• Like
Reactions: osY
itools ile bilgisayar üzerinden dene bir de bakalım ne olacak. fakat tekrar hatırlatayım, o eski ipa dosyalarının çoğu ios 11 de çalışmıyor, ben de ios 8.4 den 11 e geçenlerdenim, baya eksiklik yaşadım ama alışmak lazım.

Bende 9.3.1 Jb li SE kullaniyordum 11.3.1 X e gectim cok ciddiyim SE yi mumla arıyorum :(

şu andaki sürümü 24 dostum.. eski sürüm yüklediğin için o şekilde oluyor
tamam oldu repo eklememişim o yüzdenmiş admin konusu değil ama bir sorum olcak iOS 11.1.1 jailbreak varken bir kaç tweak yükledikten sonra 2 saat sonra safe mode atıyordu bazen 4 satte sonra atıyordu bu yüzden iOS 11.3.1 geçtim yine safe mode atıyor yüklediğim tweaklerde hepsi uyumlu tweak 4 - 5 tane ve sizin verdiğiniz yöntemle sürmü yükseltim bu sotun genelmi sadce bendemi var

Geri