Çözüldü Applist & Rocketbootstrap Güncelleme Sonrası Aşırı Isınma Sorunu

Bende son sürüm yüklüyken yaptım.İlk denemede sürüm düşürdüm.Bi yerde hata yapmadıysanız olması gerekir.Jailbreak aktifken yapacaksınız bir de

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tmm oldu dpkg -i Birleşik yazmanmışsın komut zannedip onuda ayrı girdiğim için olmuyormuş

Tmm oldu dpkg -i Birleşik yazmanmışsın komut zannedip onuda ayrı girdiğim için olmuyormuş

Sayfaya sığmadığından öyle olmuş.Aslında onu belirtmem gerekirdi.yapabildiğinize sevindim.

Tweak Injector sürüm indirin

Ardından, cihazınıza ssh ve cd dizinini .deb dizinine veya .deb dosyasını kök klasöre taşıyın.
Şimdi bu komutu çalıştırın: dpkg -i /org.coolstar.tweakinject_1.0.3_iphoneos-arm.deb

Son adım, cihazınızı yeniden başlatıp rejailbreak.
Redditten aldım denemedim
Olmadı sen Hagi klasöre attın

Bu gün itibari ile filza ios 11 e güncellendiği için kodlarla uğraşmanıza gerek kalmadı.deb dosyasını filzayla açıp yükle deyin yükleyecektir.

İ6 10.3.1 rocketbotstrap callrecorder watusi 2 onlinynotify app list güncellemelerini yaptım telefonun saniyede 1 şarjı gidiyor resmen bu gün dışardayken jbsi moda almak zorunda kaldım 10.3.1 de bunun çözümünü bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rocketbootstrap'i çalıştırdım kendi kurdu. Kod falan girmeme gerek kalmadı :)

Edit: ne yaptıysam düzelmedi. Tweak injektor sürümünüde düşürdüm hala aynı.

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede oluştu telefonu elime almaya korkuyorum(patlar falan diye) çünkü aşırı derecede fazla ısınma oluyor ve şarjım su gibi gidiyor. rocketbootstrap sürüm düşürdüm falan filan hiç biri yaramadı.Acil çözüm lazim

Applist ve elipse x varsa kaldırın
Bende sorun öyle çözüldü

Bende ilk güncellediğim günden sonra ısınma ve şarj sorunu olunca rocketbootstrapın eski sürümünü yükledim sonra call recorder watusi falan gidince vazgeçip geri rocketbotstrapı son sürümününe güncelledim nedense sorun düzeldi 2 gündür şarjda iyi gidiyor ısınma da yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SemiRestore 11 Lite ile bütün tweakleri sildim.tek tek tweakleri yüklemeye başladin ısınma sorununu kontrol ederek.Sorunu çikartan tweak ANEMONE tema aracı olarak buldum kaldırdım sorunum kalkti ısınmıyor şuan

Son düzenleme:
Şunun ne olduğu konusunda bilgisi olan var mı ?

Ekli dosyalar

• CDADDD4D-EB9B-471A-B8C1-758497E1430B.jpeg
    CDADDD4D-EB9B-471A-B8C1-758497E1430B.jpeg
    52.2 KB · Görüntüleme: 16
Geri