Çözüldü Applist & Rocketbootstrap Güncelleme Sonrası Aşırı Isınma Sorunu

Bende güncelleme sonrası JB gitti, Sonra yeniden 1.0.4 Electra Güncel ile JB yaptım , cydia saurik sorunları dahil hepsi düzeldi .Isınma vs yok, Telefon daha hızlandı hissi veriyor, psikolojik de olabilir. :))
bende güncelledim ama saurik repo sorunları devam ediyor başka yöntemlerde denedim ama olmadı

Electra 1.0.4 ve cydia güncellemerini yaptım sorun devam ediyor
Cihaz yanıyor ve batarya su gibi bitiyor

😁 yeni güncelleme ile bendeki sorun düzeldi

evet bendede kurulu dostum
[automerge]1520581938[/automerge]
tweak Injector güncelleme geldi yaptım sorun cözüldü
[automerge]1520581988[/automerge]
şuanda sarj güzel ve birde electra ipa 1.0.4 yükledim

evet bendede kurulu dostum
[automerge]1520581938[/automerge]
tweak Injector güncelleme geldi yaptım sorun cözüldü
[automerge]1520581988[/automerge]
şuanda sarj güzel ve birde electra ipa 1.0.4 yükledim
Bende aynılarını yaptım ama Halen cayir cayır yanıyor

@Afyonteam cydia dan top tweakini yükleyin. daha sonra terminale girip top yazın ekrana gelen değerlerde cpu kullanımını gösterir. oradan tespitinizi yapabilirsiniz.

@Afyonteam cydia dan top tweakini yükleyin. daha sonra terminale girip top yazın ekrana gelen değerlerde cpu kullanımını gösterir. oradan tespitinizi yapabilirsiniz.
eyw... bu çok iyi oldu Teşekkür Ederim
[automerge]1520588051[/automerge]
top tweakini bulamadım hocam

Son düzenleme:
Electra 1.0.4 ile tekrar yaptım jb yine surum aynı
[automerge]1520588892[/automerge]
Bu top tweak hangi repo da mevcut acaba bulamadım da

Son düzenleme:
Yeni yayınlanan Tweak Injector güncellemesi ile aşırı ısınma sorunu giderildi. 10 dk dır yüklü bende sorun yok.

edit: 1 saat kullanım sonucunda ısınma sorunu geri döndü :) Şimdilik yüklemeyin rocketbootstrap ın güncellemesini :)
rocketbootstrap Güncelledim telefon ısınıyor sürümde düşremiyorum

Applist ve elipcse x i kaldırın sorun çözüldü bende
Yüklü ediğildi zaten onlar şu anda şarzım su gibi gidiyor ve ısınıyor son kurduğum tweakleri de sildim rocketbootstrap güncellendim ondanmı oldu acaba sürümü düşüremiyorum

Yüklü ediğildi zaten onlar şu anda şarzım su gibi gidiyor ve ısınıyor son kurduğum tweakleri de sildim rocketbootstrap güncellendim ondanmı oldu acaba sürümü düşüremiyorum

Tweak Injector sürüm indirin

Ardından, cihazınıza ssh ve cd dizinini .deb dizinine veya .deb dosyasını kök klasöre taşıyın.
Şimdi bu komutu çalıştırın: dpkg -i /org.coolstar.tweakinject_1.0.3_iphoneos-arm.deb

Son adım, cihazınızı yeniden başlatıp rejailbreak.
Redditten aldım denemedim

Tweak Injector sürüm indirin

Ardından, cihazınıza ssh ve cd dizinini .deb dizinine veya .deb dosyasını kök klasöre taşıyın.
Şimdi bu komutu çalıştırın: dpkg -i /org.coolstar.tweakinject_1.0.3_iphoneos-arm.deb

Son adım, cihazınızı yeniden başlatıp rejailbreak.
Redditten aldım denemedim
Kodu girdiğinde hata verecektir yüksek ihtimalle :) ben denedim hata verdi bende :)

Kodu girdiğinde hata verecektir yüksek ihtimalle :) ben denedim hata verdi bende :)
O zaman yarın cydia silip tekrar sıfırlıcam rocketbootstrap sürümünü düşüre bilsem gerek kalmaz belki

@Berat 1.0.6-beta1 e düşüremiyor musun?Sağ üstten değitşire tıklayıp sürüm düşür dediğinde çıkması lazım

Gökmenecer sende güncelledinmi rocketbootstrap
@Berat 1.0.6-beta1 e düşüremiyor musun?Sağ üstten değitşire tıklayıp sürüm düşür dediğinde çıkması lazım
evet vardı şimdiyok
[automerge]1520719293[/automerge]
Başka repoda varmı bir alt sürümü

@Afyonteam Asıl yazısında root klasörü olarak belirtiliyor. var/root klasörü değil, direk en üst klasöre kopyalayıp çalıştırmak lazım.. Aklınızda olsun.. ;)
@Berat bigboss dan çıkması lazım.. Bende çıkıyor. kontrol edebilir misin tekrar ?

@Afyonteam Asıl yazısında root klasörü olarak belirtiliyor. var/root klasörü değil, direk en üst klasöre kopyalayıp çalıştırmak lazım.. Aklınızda olsun.. ;)
@Berat bigboss dan çıkması lazım.. Bende çıkıyor. kontrol edebilir misin tekrar ?
Sen güncelledinmi son sürüme ???
[automerge]1520720257[/automerge]
Ne olduysa o Tutuapp yükledikten sonra oldu

@Berat hayır bendeki de beta1 de şu anda rocketbootstrap
Hiç yükseltme bence telefonu yarın sıfırlim yine :) sürüm düşmüyor41E399CA-5DFD-4A0D-B0EE-D389A9D3A376.png
[automerge]1520721668[/automerge]
Telefonu sıfıladıktan sonra rocketbootstrap 1.0.6 beta 1 için electra hangi sürüm yüklemem gerekiyor fark ediyorumu

Son düzenleme:
@Berat bilgin olsun bendeki sürüm bu hiç ısınmayla alakalı sorun yok cihazda
cadf785908d3625121fa2963d8b4c30f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şimdi ben cydia sildim teledon sıfırladım rocketbootstrap 1.0.6 beta 1 gelmesi için electra nn hangi sürümünü yüklim son sürümmü yoksa 1.0.3 mü

Rocketbootstrap sürüm düşürmek için sıfırlama yapmanıza gerek yok.

Linki chrome ile açın.
İndirdikten sonra dosyayı Filza ile açın.Filza açıldıktan sonra var/mobile içine temp diye bir klasör oluşturup inen dosyayı oraya taşıyın ve üzerine tıklayıp yükle deyin.Hata mesajı gelecek.Açılan pencereye şu kodları sırayla yazıp her koddan sonra geç tuşuyla enterleyin.
su root
cd /var/mobile/temp
ls
dpkg -i /var/mobile/temp/com.rpetrich.rocketbootstrap_1.0.6_beta1_iphoneos-arm.deb
İşlem bu kadar.

Anlatıldı mı bilmiyorum ama deb dosyasını bulana kadar göbeğim çatladı.Herhangi bi yerden alıntı değildir.Dosyayı kendim buldum kendim yaptım kendim anlattım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rocketbootstrap sürüm düşürmek için sıfırlama yapmanıza gerek yok.

Linki chrome ile açın.
İndirdikten sonra dosyayı Filza ile açın.Filza açıldıktan sonra var/mobile içine temp diye bir klasör oluşturup inen dosyayı oraya taşıyın ve üzerine tıklayıp yükle deyin.Hata mesajı gelecek.Açılan pencereye şu kodları sırayla yazıp her koddan sonra geç tuşuyla enterleyin.
su root
cd /var/mobile/temp
ls
dpkg -i /var/mobile/temp/com.rpetrich.rocketbootstrap_1.0.6_beta1_iphoneos-arm.deb
İşlem bu kadar.

Anlatıldı mı bilmiyorum ama deb dosyasını bulana kadar göbeğim çatladı.Herhangi bi yerden alıntı değildir.Dosyayı kendim buldum kendim yaptım kendim anlattım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tşekürler 👍👌👏
[automerge]1520775720[/automerge]
yaptım birşey olamdı sürüm düşmedi bu işlemi yaparken Rocketbootstrap yüklümü olacak ;???? bende yüklüydü
[automerge]1520778666[/automerge]
Rocketbootstrap sürüm düşürmedim biri yardımcı olsun

Son düzenleme:
Geri