Neler yeni

Apple PAY ( Türkiyede Kullanma) Resimli anlatım

Senin sorun başka hocam bölge ile alakalı değil malesef

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam sonunda ekledim şimdide wallet ta curve app ile kartı doğrula diyor açıyorum uygulamayı nereden doğrulanacak bilemedim şu an curve kart wallet ta ekli doğrulama gerekiyor

IMG_94864FE54829-1.jpeg

Kimlik ve kendi fotoğrafımı yükledikten sonra böyle bir hata çıktı. Adres olarak Almanya girmiştim acaba onunla ilgili bir sorun mu oldu? Bu adımı geçen olduysa yardımcı olabilir mi?

Hocam sonunda ekledim şimdide wallet ta curve app ile kartı doğrula diyor açıyorum uygulamayı nereden doğrulanacak bilemedim şu an curve kart wallet ta ekli doğrulama gerekiyor

ustam aynı hatayı bende sürekli alıyorum (kartı akdığınız kurum ile görüşün yazıyor)
kartı eklemek için nasıl bir çözüm buldun acaba ?

ustam aynı hatayı bende sürekli alıyorum (kartı akdığınız kurum ile görüşün yazıyor)
kartı eklemek için nasıl bir çözüm buldun acaba ?

Curve’ye hiç yeni kart eklediniz mi ? Ya da mevcut kartınızı değiştirdiniz mi ? iPhone’da Ödeme ve Teslimat kısmında bulunan kartı değiştirdiniz mi ?

Öncelikle merhabalar garanti kartı ekledim ama alışveriş deneyince red yiyiyor hep nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz
[automerge]1605439616[/automerge]
Öncelikle merhabalar garanti kartı ekledim ama alışveriş deneyince red yiyiyor hep nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz
telefon ve posta yolu ile alışveriş açık kartta da 130 tl var ama yetersiz bakiye veriyor hep hata kodu 05 . Kart yurt dışı alışverişine de açık

Merhaba dostum garanti kartımı ekledim telefon ve posta yolu ile alışveriş açık yurt dışı alışveriş de açık ama hep işlem reddediliyor yardımcı olur musun lütfen (Garanti Paracard bonus)

Ekli dosyalar

• 8C377E55-4F5F-460A-B9B1-EAA4F2E83E4A.png
    8C377E55-4F5F-460A-B9B1-EAA4F2E83E4A.png
    565.6 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba dostum garanti kartımı ekledim telefon ve posta yolu ile alışveriş açık yurt dışı alışveriş de açık ama hep işlem reddediliyor yardımcı olur musun lütfen (Garanti Paracard bonus)
Şu sıralar Türkiye’den kullanımı yasaklıyorlar
Yapabilecek bisey yok maalesef

Artık bu ve benzeri ikamet etmediğiniz ülkeden kart edinme yöntemleri malesef çalışmıyor. Ancak İsviçre’de bir banka hesabı açmak ve buradan alacağınız sanal kartı Apple Pay’e bağlayarak Türkiye’de kullanmak mümkün. Üstelik bunun için İsviçre’ye gitmeniz veya yurt dışında ikamet etmeniz şart değil. Gereken tüm işlemleri sadece cep telefonunuzu kullanarak online ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıntıları merak edenler için detaylı anlatım burada:

Artık bu ve benzeri ikamet etmediğiniz ülkeden kart edinme yöntemleri malesef çalışmıyor. Ancak İsviçre’de bir banka hesabı açmak ve buradan alacağınız sanal kartı Apple Pay’e bağlayarak Türkiye’de kullanmak mümkün. Üstelik bunun için İsviçre’ye gitmeniz veya yurt dışında ikamet etmeniz şart değil. Gereken tüm işlemleri sadece cep telefonunuzu kullanarak online ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıntıları merak edenler için detaylı anlatım burada:

Aylık sabit ödeme ve ingilizce bilmemem benim için sıkıntı maalesef. Yerime ingilizce bilen birisi konuşsa olabilir mi acaba birde pasaportumuz yok

Geri