Apple PAY ( Türkiyede Kullanma) Resimli anlatım

Uygulamada adımlarda ilerlerken fiziksel Curve kart almak ister misiniz diye soruyor. Classic Card için (mavi olan 5,99€) diğer mor olan kart 9.99€. Fiziksel kart almak istemiyorum diye devam etmeniz gerekiyordu. Fiziksel kart siparişi vermişsiniz siz.
Keşke bunun içinde açıklama yapılsaydı mağdur olmazdık.İngilizce bilen var bilmeyen var.Senlik bişi yok.sadece anlatım yapılırken şunu seçmeyin bunu seçmeyin uyarısı yapılabilirdi.Bundan sonraki yapacak arkadaşlar öğrenmiş oldu.

Merhaba,
Tüm işleri sorunsuz yapıp iphone wallet e ekledikten sonra nasıl kullanıyoruz? Yardım lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,
Tüm işleri sorunsuz yapıp iphone wallet e ekledikten sonra nasıl kullanıyoruz? Yardım lütfen

Kayıt oldunuz mu
Walllete ekledikten sonra temassız pos cihaza yaklaştırıyorsunuz Touch ID veya Face ID ile ödeme yapıyorsunuz

Kayıt oldunuz mu
Walllete ekledikten sonra temassız pos cihaza yaklaştırıyorsunuz Touch ID veya Face ID ile ödeme yapıyorsunuz

Yaptım ekledim. Artık ögrendimde teşekkürler

Sanal Kartlar Çalışmıyormu?Bu Konuyu Bir Netleştirirmisiniz Arkadaşlar??

Paracardı tanımladım içinde 20 tl var 1 tl su aldım marketen yetersiz bakiye uyarısı veriyor nerde hata yapıyom

Paracardı tanımladım içinde 20 tl var 1 tl su aldım marketen yetersiz bakiye uyarısı veriyor nerde hata yapıyom

Uygulamada sanal kartın Seçilimi yani alışveriş yaparken tanımladığın kartı aktif etmen lazım

Uygulamada sanal kartın Seçilimi yani alışveriş yaparken tanımladığın kartı aktif etmen lazım

Başkan uygulamada paracarda tıklanmış gözüküyor zaten tüm geri kalanları sildim ama yok çalışmıyo başka ne olabilir bölge fransa applestore hesabınıda fransa yaptım başka ne olabilir

Anlaşıldı hocam. 100 TL'de %0,10 komisyon 10 kuruş yapıyor o zaman. Gayet iyiymiş. Teşekkürler.
[automerge]1601485833[/automerge]
Gayet güzel çalışıyor. Ama 29,70 TL’lik alışverişe 1,10 TL komisyon fazla ya

Başkan sen nasıl aktif ettin anlat adım adım bende yapim çalışmıyo bende be ettimse

apple pay ekle dediğim zaman "apple Pay ayarlanırken bir hata oluştu" hatası weriyor nedendir acaba bilgisi olan war mı ilkeyi değiştirdiğimde de aynı hatayı weriyor.

Apple pay hata oluştu sorunu bende de var. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Iphone11 13.4.1 uncover jailbreak li.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apple pay hata oluştu sorunu bende de var. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Iphone11 13.4.1 uncover jailbreak li.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygulama sürüm düşürmeyi denediniz mi
Ne zaman bu hatayı almaya başladınız

Geri