Haklısın hiç yardımcı olmuyoruz
senin sorunun cydiami yoksa anemone?Hiç yardımcı olmuyorsunuz değişik bir bir çözüm lazım birşey engelliyor diyorum yükledim sildim tweakleri sildim ne yaptım olmadı
Kusuruma bak ya kafayı yiyecem ama aynı şeyleri tekrarlatıyorlar 10 saattirHaklısın hiç yardımcı olmuyoruz
Anemonesenin sorunun cydiami yoksa anemone?
APT 0.7 Strict (lib) cydiadan bunu guncelleKusuruma bak ya kafayı yiyecem ama aynı şeyleri tekrarlatıyorlar 10 saattir
---- ----
Anemone
Manuel kurulumu kaldır öncelikle apt güncellemesini yaptın mi ona bak, rocketbootstrap ta güncelle bigbostan anemone yükle olmazsa kaldır tekrar birdaha yükle manuel kurulumda dolayı belki sıkıntı yaşıyor olabilirsin birde rpetrich.ch/repo/ adresinden preferenceloader yükle muhtemelen ondan olabilirKusuruma bak ya kafayı yiyecem ama aynı şeyleri tekrarlatıyorlar 10 saattir
ss görünmüyor kontrol edebilir misin?Electra fina
electra final yüklerken anemone otomatik silindi zaten sonra cydia yükledim hata verdi dahada düzeltemedim barrelmi idi zeplinmi idi onlardan birini yüklerken yanında bazı tweakler yüklendi hangileri yüklendiğini bilmiyorum onlardan belki kaynaklanıyordur bir çakışma var bence
---- ----
Ekli dosyayı görüntüle 1830
Çok saol yardımın için tabiki beklerim@Berat bir şey araştırıyorum sorununla ilgili biraz beklemeni rica edicem.
Çok saol yardımın için tabiki beklerim@Berat bir şey araştırıyorum sorununla ilgili biraz beklemeni rica edicem.

Kurulu FilzaJailedKardeş FilzaJailed kurulumu sende ? Yoksa kur filzayı dışardan (Cydia impactor ile)
![]()
bu sorun tek değilki tweakler ayarlara gitmiyor görunmuyorsimdi baktim. final surumu yukleyenler icin temizleme araci cikacak biraz sabr et.cikinca konusun paylasacagim
anemoneye gir Anemone yazilan yere gir asagida No icon labels var onun uzerindeki tik isaretin kaldir duzelirBende anemone kurunca ne alakadır anlamadım uygulamaların isimleri siliniyor, kaldırınca düzeliyor. Bootstrap rpetri reposundan kurulu. Nedir çözümü
ELECTRA TOOL SİLMEcydia sıfırlama şansım varmı anemone hatası ayarlara tweak görunmuyor hatsı belki oyle gider diye düşünüyorum
arkadasim en iyisi bu linkdeki programi indir electra clean programi.bu versia yeni cikti simdi.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
yanilmiyorsam cydia versionu silip electra 11-3 version yukluyor
temizle oyle rahat ol
---- ----
anemoneye gir Anemone yazilan yere gir asagida No icon labels var onun uzerindeki tik isaretin kaldir duzelir
Anemone hatasını çözdum bu çözum tweak ayarlara gelmiyor hatasını çözermiELECTRA TOOL SİLME
1 Cihazdaki tüm tweakleri, ne yüklediyseniz silin,
2 jailbreak modunda kalmalısınız bu arada,cihaz jailbreakli olmalı, (tweakleri silme işlemini eleectrayı açıp tweaks bölümünü kapatıp jailbreak butonuna tıkladığınızda tweakler otomatik olarak gidecektir)
3Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
4 linkteki dosyayı indirin, ve zipten çıkartın
5 winscp programı yardımı ile dosyayı iOS cihazınızın root yani ilk baştaki kök klasörüne atın
6 daha sonra terminal modunu açın ve "bash /unjailbreak.sh" bu komutu yazıp enterlayın.
kullandığınız tweaklerle alakalılıdır ayarlara gelmemesiAnemone hatasını çözdum bu çözum tweak ayarlara gelmiyor hatasını çözermi