Çözüldü Anemone hatası çözülmüyor

Kusuruma bak ya kafayı yiyecem ama aynı şeyleri tekrarlatıyorlar 10 saattir
Manuel kurulumu kaldır öncelikle apt güncellemesini yaptın mi ona bak, rocketbootstrap ta güncelle bigbostan anemone yükle olmazsa kaldır tekrar birdaha yükle manuel kurulumda dolayı belki sıkıntı yaşıyor olabilirsin birde rpetrich.ch/repo/ adresinden preferenceloader yükle muhtemelen ondan olabilir

simdi baktim. final surumu yukleyenler icin temizleme araci cikacak biraz sabr et.cikinca konusun paylasacagim

Bende anemone kurunca ne alakadır anlamadım uygulamaların isimleri siliniyor, kaldırınca düzeliyor. Bootstrap rpetri reposundan kurulu. Nedir çözümü

arkadasim en iyisi bu linkdeki programi indir electra clean programi.bu versia yeni cikti simdi.
yanilmiyorsam cydia versionu silip electra 11-3 version yukluyor
temizle oyle rahat ol

---- ----

Bende anemone kurunca ne alakadır anlamadım uygulamaların isimleri siliniyor, kaldırınca düzeliyor. Bootstrap rpetri reposundan kurulu. Nedir çözümü
anemoneye gir Anemone yazilan yere gir asagida No icon labels var onun uzerindeki tik isaretin kaldir duzelir

Son düzenleme:
cydia sıfırlama şansım varmı anemone hatası ayarlara tweak görunmuyor hatsı belki oyle gider diye düşünüyorum

cydia sıfırlama şansım varmı anemone hatası ayarlara tweak görunmuyor hatsı belki oyle gider diye düşünüyorum
ELECTRA TOOL SİLME
1 Cihazdaki tüm tweakleri, ne yüklediyseniz silin,
2 jailbreak modunda kalmalısınız bu arada,cihaz jailbreakli olmalı, (tweakleri silme işlemini eleectrayı açıp tweaks bölümünü kapatıp jailbreak butonuna tıkladığınızda tweakler otomatik olarak gidecektir)
3
4 linkteki dosyayı indirin, ve zipten çıkartın
5 winscp programı yardımı ile dosyayı iOS cihazınızın root yani ilk baştaki kök klasörüne atın
6 daha sonra terminal modunu açın ve "bash /unjailbreak.sh" bu komutu yazıp enterlayın.

arkadasim en iyisi bu linkdeki programi indir electra clean programi.bu versia yeni cikti simdi.
yanilmiyorsam cydia versionu silip electra 11-3 version yukluyor
temizle oyle rahat ol

---- ----

anemoneye gir Anemone yazilan yere gir asagida No icon labels var onun uzerindeki tik isaretin kaldir duzelir

Benim sorunum farklıydı. Siyah ekranda kalıyordum ama paylaştığınız temizleme aracı işe yaradı. Çok teşekkür ederim.

ELECTRA TOOL SİLME
1 Cihazdaki tüm tweakleri, ne yüklediyseniz silin,
2 jailbreak modunda kalmalısınız bu arada,cihaz jailbreakli olmalı, (tweakleri silme işlemini eleectrayı açıp tweaks bölümünü kapatıp jailbreak butonuna tıkladığınızda tweakler otomatik olarak gidecektir)
3
4 linkteki dosyayı indirin, ve zipten çıkartın
5 winscp programı yardımı ile dosyayı iOS cihazınızın root yani ilk baştaki kök klasörüne atın
6 daha sonra terminal modunu açın ve "bash /unjailbreak.sh" bu komutu yazıp enterlayın.
Anemone hatasını çözdum bu çözum tweak ayarlara gelmiyor hatasını çözermi

Geri