Çözüldü Anemone 3.0 uncover deb

Profhi

Aktif Üye
JailbreakTR
Airlife arkadaşımız sorunumu halletti..

iOS 12.1.2 jb anemone sorunsuz hatasız resping sorunu olmadan çalışmakta. Teşekkürler

@AirLife

Son düzenleme:
Şuan çalışmıyor paylaşılsa da kullanamazsınız. Yeniden kurulmuyor, kurulu olanlar kaldırmasın.

Coolstar ın yaptığı bir değişikten dolayı yamayı kuramıyor paket yakında SnowBoard güncellenecek bekleyin.

Şuan imkansız dostum bence fazla eşelemeyin yakın zamanda snowboard anemone kadar olacak zaten

Yok hocam başka repoda gördüm. Deneyim bi dedim çalışıyor 12’de sorun yok. Ama yine de kullanmıyorum ne olur ne olmaz.

Yok hocam başka repoda gördüm. Deneyim bi dedim çalışıyor 12’de sorun yok. Ama yine de kullanmıyorum ne olur ne olmaz.

Aynen aman diyim tedbiri elden bırakmayın yapımcısı uyarlamamışsa hiç gerek yok.

snowboard da en çok gıcık olduğum şey temanın uygulamadan önce önizlemesini göremiyorsun

snowboard da en çok gıcık olduğum şey temanın uygulamadan önce önizlemesini göremiyorsun
iki temayi karıştırıp ikisininde özelliklerini kullanabiliyorsun ve gelecek güncelleme ile efsane olacak. Beklemedeyiz...

Çok dert değil temayı açar açmaz etkinleşiyor zaten önizleme yerine anında canlısı...

Geri