Neler yeni

Ana ekran widget

Baracuda33

Aktif Üye
JailbreakTR
Ana ekrana xenhtml olmadan direk kullanabilecegimiz tweak var mi. Bende xenhtml ekranda titremeye neden oluyor kullanamiorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carabiner i kurdum simdi denetim merkezindeki araclari masaustune getiriyor ayarlayamadm restart atti
Digeri hanggi repoda

Carabiner i kurdum simdi denetim merkezindeki araclari masaustune getiriyor ayarlayamadm restart atti
Digeri hanggi repoda

Ücretliymis ayrica sadece kilit ekrani icin kullanabiliosunuz. Yine de tsk ederim hocam

51a7089a307195230e96db3f16204c37.png

A s hocam. AdemUysal hocamin gonderdigi zip dosyasi ve snowboard ile hocam. Rica edin size de gonderir sanirim

library/themes yolunu izleyin

Tamam aynısını bende yaptım yalnız bende snowboard da sadece 1 dosya extensions gözüküyor senin attığın resimde 18 tane var farklı bir işlemmi yapmam gerekiyor acaba

Ekli dosyalar

• 477C4254-2559-4391-B032-1395A4BBD8BA.png
    477C4254-2559-4391-B032-1395A4BBD8BA.png
    320.2 KB · Görüntüleme: 37
Tamam aynısını bende yaptım yalnız bende snowboard da sadece 1 dosya extensions gözüküyor senin attığın resimde 18 tane var farklı bir işlemmi yapmam gerekiyor acaba

Hocam zip dosyanin icinde dock die klasör var onun icinde tekrar dock die bi klasör var onun da icinde girip oyle tasiyacaksiniz klasorleri theme klasörüne

Geri