Ana ekrana xenhtml olmadan direk kullanabilecegimiz tweak var mi. Bende xenhtml ekranda titremeye neden oluyor kullanamiorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Carabiner i kurdum simdi denetim merkezindeki araclari masaustune getiriyor ayarlayamadm restart atti
Digeri hanggi repoda
Ana ekrana da ekliyor. Carabiner nasıl bir görüntü oluşturdu ss atarmısınız.
Fabric
Ekli dosyayı görüntüle 14311
Carabiner da ayar yok fabric te çok fazla ayar var pozisyon(aşağı-yukarı, sağ-sol-orta) renk, font vsNasil ayar yapilior hocam. Yukaridaki saat tarihi filan nasil ayarliosun
Ana ekrana da ekliyor. Carabiner nasıl bir görüntü oluşturdu ss atarmısınız.
Fabric
Ekli dosyayı görüntüle 14311
DarqueTEMA ne ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Darque
Hocam s.a dock harika görünüyor. Ne ile nasil yaptiniz ??![]()
Tmmdir yazdim kendilerine :)A s hocam. AdemUysal hocamin gonderdigi zip dosyasi ve snowboard ile hocam. Rica edin size de gonderir sanirim
Ama ben beceremedim snowboarda attim seciyorum enable yapiyorum dock öyle duruyor degismiyor ?A s hocam. AdemUysal hocamin gonderdigi zip dosyasi ve snowboard ile hocam. Rica edin size de gonderir sanirim
Ama ben beceremedim snowboarda attim seciyorum enable yapiyorum dock öyle duruyor degismiyor ?
Aaaaaaa bende snowboard dock yokHocam resimdeki gibi snowboard dock ve dock theme tiklayin sadece benim sectiklerimi acik yapin![]()
![]()
Aaaaaaa bende snowboard dock yok![]()
Hep böyle bir Dock’um olsun istemişimdir :)) Ademuysal@ arkadışımızmı gönderiyor![]()
Kardeşim zip açtıktan sonra dosyayı nereye taşıyoruzHocam resimdeki gibi snowboard dock ve dock theme tiklayin sadece benim sectiklerimi acik yapin![]()
![]()
Kardeşim zip açtıktan sonra dosyayı nereye taşıyoruz
Tamam aynısını bende yaptım yalnız bende snowboard da sadece 1 dosya extensions gözüküyor senin attığın resimde 18 tane var farklı bir işlemmi yapmam gerekiyor acabalibrary/themes yolunu izleyin
Tamam aynısını bende yaptım yalnız bende snowboard da sadece 1 dosya extensions gözüküyor senin attığın resimde 18 tane var farklı bir işlemmi yapmam gerekiyor acaba
Vee sonuçSpark dev reposundan yukleyin hocam snowboard u